Facebook Pixel Sportdog.gr | “Dental Clinic Hamogelo” σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
Life
| 2021-06-23 18:20:00

“Dental Clinic Hamogelo” σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Sportdog Team
“Dental Clinic Hamogelo” σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Η οδοντιατρική κλινική “Dental Clinic Hamogelo” της Βάσως Τσίντζου μετακόμισε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην οδό Λαζαράκη 16, στη Γλυφάδα. Η νέα κλινική είναι άρτια και υπερσύγχρονα εξοπλισμένη όπως αρμόζει στην υψηλών αξιώσεων οδοντιατρική που υπηρετεί. Συνοδοιπόρος στο νέο εγχείρημα της Βάσως Τσίντζου, η κόρη της Μελίνα Ζούκα.

Έχοντας εμπειρία 25 ετών στη παροχή εξειδικευμένης και γενικής στοματογναθικής περίθαλψης και πάντα με γνώμονα τις καθοδηγητικές αρχές, η Βάσω Τσίντζου είναι πιστή στην τήρηση της εξαιρετικής ποιότητας και τη συνεχή επιστημονική εξέλιξη.

Στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του στοματογναθικού συστήματος, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, ενημέρωση και άψογη εξυπηρέτηση.

Στην “Dental Clinic Hamogelo” έχει ιδιαίτερη σημασία η ανθρώπινη επαφή, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο αυστηρών μεθόδων αποστείρωσης. Η κλινική χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα βιοϋλικά, επιστημονικά τεκμηριωμένες θεραπείες και οδοντιατρικά μηχανήματα, ώστε να θεραπεύει τους ασθενείς με άνεση, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια.

Η Έλενα Ντάβλα, η Βάσω Τσίντζου και η Μελίνα Ζούκα στις νέες εγκαταστάσεις της οδοντιατρικής κλινικής «Dental Clinic Hamogelo» στη Γλυφάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags