Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ξένου reality στην Πάρο
Life
| 2021-06-24 10:29:00

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ξένου reality στην Πάρο

Sportdog Team
Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ξένου reality στην Πάρο

Η δικηγορική εταιρεία Ν. Αγαπηνός ενημερώνει ότι στις 16/6/2021 εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείου Πάρου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εντολής μας FARAGGAS IKE για τη γνωστή υπόθεση της Πάρου σε σχέση με τα γυρίσματα του υποβαθμισμένου reality σεξιστικού περιεχομένου με τον διακριτικό τίτλο ARE YOU THE ONE, τα γυρίσματα του οποίου λαμβάνουν χώρα σε δύο κατοικίες εκ των οποίων η μια είναι ιδιοκτησία του πρόεδρου της ολυμπιακής επιτροπής.

Υπεβλήθησαν αιτήματα αναβολής αντιδικονομικώς και απαραδέκτως τα οποία μετά τη σθεναρή αντίδραση Νικολάου του Αγαπηνού που εκπροσωπούσε την εταιρεία μας απεγράφθησαν ως μη νόμιμα. Με συνέπεια η υπόθεση να εκδικαστεί ερήμην της εταιρείας παραγωγής και με εκπροσώπηση των δύο ιδιοκτητών των κατοικιών  όπου τελούνται τα γυρίσματα από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφαση του, σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε ότι το συγκεκριμένο reality μετά από όλα αυτά δεν θα επιχειρήσει ξανά στο μέλλον στο όμορφο νησί της Πάρου και στην τελείως ήρεμη περιοχή του Φάραγγα να επιτελέσει τα γυρίσματά του και θα διαλέξει ένα άλλο μέρος της υφηλίου που θα είναι πρόσφορο σε ένα τέτοιο reality χαμηλού και σεξιστικού περιεχομένου που συντελεί στην υποβάθμιση και του νησιού της Πάρου και του πολιτιστικού επιπέδου της χώρας μας. 

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του ξένου reality στην Πάρο μετά τη σθεναρή αντίδραση του Νικολάου Αγαπηνού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags