Facebook Pixel Sportdog.gr | "Πιπεράτη" αποκάλυψη Τρινατάφυλλου - "Έχω κάνει σεξ στην ταράτσα ξενοδοχείου με την…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-06-29 09:00:00

"Πιπεράτη" αποκάλυψη Τρινατάφυλλου - "Έχω κάνει σεξ στην ταράτσα ξενοδοχείου με την…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πιπεράτη" αποκάλυψη Τρινατάφυλλου - "Έχω κάνει σεξ στην ταράτσα ξενοδοχείου με την…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις για όσα έκανε στο Survivor, αλλά και πριν πάει στο παιχνίδι. Ο διάσημος τραγουδιστής μιλάει για τις εμπειρίες του και μας αφήνει άφωνους.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του.

«Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύερα σε όλους εσάς γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Μου έχουν στείλει μηνύματα να πάθω καρκίνο στα πλευρά, να πάθω αυτό και εκείνο. Δεν έχει σημασία, όμως, νομίζω πως ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας, ο Θεός».

Από εκεί και πέρα όμως, μίλησε και για την αγάπη που έχει πάρει, αλλά και για τις στιγμές που έζησε στο Survivor, ενώ αποκάλυψε και κάποιες… πικάντικτες στιγμές της ζωής του.

Μετά από σχετική ερώτηση, είπε πως το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι με μία τουρίστρια σε ταράτσα ξενοδοχείου στη Ρόδο, αλλά και ότι έχει κάνει σεξ ντυμένος… Spiderman!

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags