Facebook Pixel Sportdog.gr | Καφέ της Χαράς: Δεν φαντάζεσαι με ποια κουκλάρα του Survivor είναι ζευγάρι ο "Μανωλάκης" (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-07-24 22:55:00

Καφέ της Χαράς: Δεν φαντάζεσαι με ποια κουκλάρα του Survivor είναι ζευγάρι ο "Μανωλάκης" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Καφέ της Χαράς: Δεν φαντάζεσαι με ποια κουκλάρα του Survivor είναι ζευγάρι ο "Μανωλάκης" (ΦΩΤΟ)

Η νέα φωτό από τις διακοπές στη Λευκάδα.

Το Καφέ της Χαράς υπήρξε μία από τις αγαπημένες μας σειρές  τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, και στις αρχές του 2020 όταν αυτό επέστρεψε η χαρά ήταν μεγάλη. Πριν από περίπου τέσσερις μήνες ολοκληρώθηκε οριστικά και η πέμπτη σεζόν της σειράς, και αλήθεια είχε μεγάλο ενδιαφέρον να βλέπουμε τους χαρακτήρες με τους οποίους μεγαλώσαμε, να αλλάζουν τόσο.

Πολλές φορές ακούστηκε πως ο Πάρης Σκαρτσολιάς (aka Μανωλάκης) είναι και στην πραγματική ζωή ζευγάρι με τη Βάλια (Έφη Ρασσιά), αυτό ωστόσο δεν ισχύει. Και το λέμε αυτό γιατί ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με παίκτρια του Survivor.

Με παίκτρια του Survivor ζευγάρι ο Μανωλάκης

Ίσως να το έχεις ακούσει ξανά, ίσως πάλι και όχι, αλλά ο Πάρης είναι ζευγάρι με παίκτρια του Survivor και την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια μέσα από το account της. Ουκ ολίγες φορές τους είχαν δει μαζί, η φωτογραφία όμως στο Instagram που τους έδειχνε αγκαλιά ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει όλες τις φήμες.

Θυμάσαι τη Βιργινία Δικαιούλια από το δεύτερο Survivor; Τη γνωρίσαμε το 2018, όταν το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και νικητής αυτού ήταν ο Ηλίας Γκότσης. Στον ημιτελικό στο Γαλάτσι είχαμε δει την Κατερίνα Δαλάκα και τη Βιργινία Δικαιούλια να διεκδικούν μια θέση στον τελικό, εισιτήριο που εν τέλει πήρε η Κατερίνα.

Η νέα φωτογραφία από τις διακοπές στη Λευκάδα

Πάρης και Βιργινία προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με το νεαρό ζευγάρι να δείχνει μόνο όσα θέλει. Το ίδιο συνέβη όταν είδαμε τη φωτογραφία στα story της Βιργινίας πριν από έναν μήνα, το ίδιο συνέβη και τώρα.

Οι δύο νέοι κάνουν μαζί διακοπές στη Λευκάδα και αρκεί να δεις το story της πρώην παίκτριας του Survivor για να το εξακριβώσεις. Οι δυο τους είναι μαζί σε παραλία της Λευκάδας και είναι πιασμένοι χέρι χέρι μπροστά από ένα τοπίο με φόντο τη θάλασσα.

Αυτή τη φορά δεν τον έχει κάνει tag, όμως δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ποιος είναι στη φωτό.

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της Βιργινίας για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου.


Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags