Facebook Pixel Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου; - Φωτογραφία από Επίδαυρο
Life
| 2021-07-30 22:30:00

Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου; - Φωτογραφία από Επίδαυρο

Sportdog Team
Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου; - Φωτογραφία από Επίδαυρο

Ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη τις προηγούμενες ημέρες στην Επίδαυρο και ο λόγος της παρουσίας του ήταν μία συγκεκριμένη και ιδιαιτέρως όμορφη γυναίκα. Επίσης ηθοποιός…

«Πλημμύρισε» η Επίδαυρος από κόσμο! Η αφορμή ήταν η παράσταση Ορέστης σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με σημαντικούς συντελεστές και ήταν ιδιαίτερα δυνατή για να βρεθεί στην Επίδαυρο η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Στο ρόλο του Ορέστη είναι ο Άρης Σερβετάλης και δεν ήταν ο μόνος που ξεχώρισε αφού και η Μαίρη Μηνά ως Ηλέκτρα, ο Πάνος Βλάχος ως Μενέλαος, ο Γιώργος Ψυχογιός ως Τυνδάρεως, ο Αιμιλιανός Σταματάκης ως Πυλάδης, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου ως Ωραία Ελένη, ο Ζερόμ Καλουτά ως Φρύγας και πολλοί ακόμα σημαντικοί ηθοποιοί χάρισαν στο κοινό μοναδικές ερμηνείες.

Από μία τέτοια παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Αρχαίου Αργολικού θεάτρου η αγαπημένη του Πάνου Βλάχου Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Θάλεια Ματίκα μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη και φυσικά η σύζυγος του Άρη Σερβετάλη σε μία σπάνια εμφάνισή της στο πλευρό του. Ακόμα πιο σπάνια όμως κοινή εμφάνιση έκαναν η Μαίρη Μηνά με τον σύντροφό της Μιχάλη Σαράντη οι οποίοι δεν το συνηθίζουν.

Παρών ήταν όμως και ο Σπύρος Παπαδόπουλος που βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Οι δύο γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί, ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια, όμως πριν μήνες έγινε γνωστό πως χώρισαν. Ωστόσο, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές στις συνεντεύξεις τους, παραμένουν καλοί φίλοι και ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον. Ωστόσο, μετά και την εμφάνιση του Σπύρου Παπαδόπουλου στην Επίδαυρο, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για... αλλαγή κλίματος και επανασύνδεση! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση έκανε πρεμιέρα στην Επίδαυρο και θα περιοδεύσει σε επιλεγμένα θέατρα της Αττικής, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της στις 4 και 5 Οκτωβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags