Facebook Pixel Sportdog.gr | Aποκτήσετε τα must-haves που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι στο Athens MetroMall!
Life
| 2021-08-05 03:45:00

Aποκτήσετε τα must-haves που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι στο Athens MetroMall!

Sportdog Team
Aποκτήσετε τα must-haves που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι στο Athens MetroMall!

Βαλίτσα... τσεκ! Μαγιό και αξεσουάρ... τσεκ! Last minute προσθήκες στο καλοκαιρινό νεσεσέρ... τσεκ! 

Στο Athens MetroMall μπορείτε να... τσεκάρετε όλα τα κουτάκια της λίστας με τα απαραίτητα για το καλοκαίρι, αφού μέχρι και τις 31 Αυγούστου απολαμβάνετε τις αγορές σας με μοναδικές εκπτώσεις έως -70%! Η περίοδος των «Summer sales» ξεκίνησε δυναμικά στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων κι εσείς δεν έχετε παρά να το επισκεφθείτε για να αποκτήσετε τα must-haves που θα σας χαρίσουν ένα υπέροχο καλοκαίρι τόσο στις διακοπές όσο και στην πόλη!

Για κάθε στιγμή... και το καλοκαίρι!

95 επώνυμα καταστήματα μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού σας περιμένουν με απόλυτα καλοκαιρινό κλίμα #giakathestigmi! Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας ακολουθώντας τα πιο ωραία καλοκαιρινά fashion trends, να εφοδιάσετε το beauty bag σας με τα must-haves του καλοκαιρινού μακιγιάζ αλλά και να αποκτήσετε τα πιο «έξυπνα» gadgets για το σπίτι και την καθημερινότητα που θα σας «λύσουν» τα χέρια και θα σας αναδείξουν στην ψυχή της παρέας!

Και μην ξεχνάτε! Η ανάλαφρη και ξέγνοιαστη διάθεση των διακοπών είναι τώρα! Με κάθε επίσκεψή σας στο Athens Metro Mall, απολαμβάνετε στιγμές shopping κάτω από την εντυπωσιακή ανοιγόμενη οροφή του εμπορικού κέντρου, σε συνδυασμό με την υπηρεσία delivery ή take away από τα εστιατόρια και τα café ώστε να συνεχίσετε την ημέρα σας με τον πιο γευστικό τρόπο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags