Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα 45 η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι "επανεμφανίστηκε" με... σέξι μπικίνι - Πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-13 09:40:00

Στα 45 η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι "επανεμφανίστηκε" με... σέξι μπικίνι - Πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα 45 η Ολυμπιονίκης Μιρέλα Μανιάνι "επανεμφανίστηκε" με... σέξι μπικίνι - Πώς είναι σήμερα (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία χρόνια, μετά και την απόσυρσή της από το χώρο αλλά και τον ερχομό του παιδιού της στον κόσμο, η όμορφη ακοντίστρια έχει χαθεί και από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δημόσιες εμφανίσεις της, εκεί που υπάρχουν κάμερες, είναι σπάνιες.

Η Μιρέλα Μανιάνι υπήρξε μια από τις πιο όμορφες αθλήτριες του ελληνικού στίβου.

Πλέον στα 45 της χρόνια, παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Η αργυρή ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ στο ακόντιο διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί με συνέπεια όταν ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media, τα likes και τα σχόλια των θαυμαστών της, να πέφτουν “βροχή”.

Αυτό συνέβη και την Πέμπτη , όπου η Μιρέλα Μανιάνι επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με κόκκινο μπικίνι στην παραλία της Αναβύσσου και προκαλεί… καύσωνα.

Δείτε πώς είναι σήμερα. Κούκλα!

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μιρέλα Μανιάνι για τα μετάλλια σε Σίδνεϊ και Αθήνα

Στιγμές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό, θυμάται με νοσταλγία η Μιρέλα Μανιάνι, περιγράφοντας και την συγκινητική υποδοχή των Ολυμπιονικών στην Ελλάδα, ενώ μιλά και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην Αθήνα το 2004, όπου αγωνίστηκε τραυματισμένη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags