Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απόλυτη... ξεφτίλα για πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι - Ρεζίλι στο Instagram - "Παρακολούσε να..."
Life
| 2021-08-26 09:20:00

Η απόλυτη... ξεφτίλα για πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι - Ρεζίλι στο Instagram - "Παρακολούσε να..."

Sportdog Team
Η απόλυτη... ξεφτίλα για πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι - Ρεζίλι στο Instagram - "Παρακολούσε να..."

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν διάφορες φήμες για την συγκεκριμένη κοπέλα, όμως αυτή τη φορά... εκτέθηκε διαδικτυακά.

Η Soula Glamorous απέκτησε την τεράστια διαδικτυακή της φήμη, επειδή καταφέρνει πάντα να ξεθάβει τα πιο γαργαλιστικά κουτσομπολιά.

Και όποιος έχει δει έστω μια φορά τα stories της ξέρει ότι ειδικά οι παίκτες ριάλιτι και οι influencers (που συχνά είναι τα ίδια πρόσωπα) είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Αυτή τη φορά, η Soula έφερε στο φως ένα πραγματικά τραγελαφικό περιστατικό.

Όπως έγραψε, λοιπόν, η αγαπημένη… ερευνήτρια στο okmag.gr, μια «όμορφη φρεσκοχωρισμένη» και ξανθιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks, «μπούκαρε» σε μπουτίκ πανάκριβου οίκου στη Μύκονο.

Δεν ψώνισε τίποτα και βγαίνοντας… απαίτησε να της δώσουν «όχι μία, αλλά δυο τσάντες παραλίας – από αυτές που διατίθενται δωρεάνστους πελάτες που κάνουν μεγάλες αγορές», όπως αναφέρει η Soula, η οποία υποστηρίζει ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας πίεσε και παρακάλεσε πολύ τους υπαλλήλους.

Με τα πολλά, εκείνοι δέχτηκαν να της δώσουν μια τσάντα… αλλά δεν της έφτανε. Επέμεινε να πάρει και τη δεύτερη, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Τελικά, έφυγε με την μια τσάντα παραλίας στο χέρι.

Η Soula δεν αποκαλύπτει το όνομα της παίκτριας, όμως έχει δώσει αρκετά στοιχεία για να την ανακαλύψουμε μόνοι μας. Με πιο κεντρικό το ότι… η τσάντα φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες στο Instagram της.

Εμείς, πάντως, νομίζουμε ότι καταλάβαμε ποια είναι. Εσύ;

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags