Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει χαμός στην Ελλάδα - Το απολύτως γυμνό dating reality που σαρώνει στη Βρετανία! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-08-28 00:12:00

Θα γίνει χαμός στην Ελλάδα - Το απολύτως γυμνό dating reality που σαρώνει στη Βρετανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Θα γίνει χαμός στην Ελλάδα - Το απολύτως γυμνό dating reality που σαρώνει στη Βρετανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι τουλάχιστον ακατάλληλα τα όσα δείχνει η τηλεόραση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ωστόσο, τον τελευταίο μήνα υπάρχουν πληροφορίες πως υπήρξαν επαφές με κάποιους από την Ελλάδα που ενδιαφέρθηκαν. Τα νούμερα άλλωστε στο εξωτερικό είναι εντυπωσιακά.

Σε περίπτωση που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα.  Πως δεν υπάρχουν πλέον πρωτότυπα τηλεοπτικά προγράμματα.  Τα οποία θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν αυτό που βλέπεις στην οθόνη σου είναι αληθινό ή αποτελεί προϊόν της φαντασίας σου.  Τότε ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να σου συστήσουμε το Naked Attraction. (Από το δημοσίευμα του ΟΝΕΜΑΝ)

Το καλύτερο-χειρότερο ριάλιτι, που μπορείς να δεις.

To βρετανική προέλευσης dating ριάλιτι δεν είναι καινούργιο. Όμως, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που βλέπει. Ουσιαστικά, το Naked Attraction είναι αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά του. Ένα εντελώς γυμνό ριάλιτι, το οποίο θέλει να φέρει κοντά δύο παίκτες ξεκινώντας το dating αντίστροφα.

Naked Attraction, ένα ριάλιτι χωρίς καθόλου ρούχα

Ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2016 και μάλιστα επένδυσε σε αυτό το Channel4, ένα από τα πιο γνωστά βρετανικά κανάλια. Τι κι αν το περιεχόμενο του δεν θύμιζε σε τίποτα τα υπόλοιπα dating ριάλιτι, που είχαν προβληθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή στην τηλεόραση.  Οι ιθύνοντες του καναλιού ρίσκαραν και τελικά δικαιώθηκαν. Η πρώτη σεζόν είχε μόλις πέντε επεισόδια, όμως, το Naked Attraction ανανεώθηκε για δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη, αλλά και έκτη σεζόν.

Ποιο είναι το concept του Naked Attraction; Ένας ντυμένος παίκτης μπαίνει αρχικά στο στούντιο και μπροστά του βρίσκονται πέντε θολά γυάλινα κουτιά, με γυμνούς άντρες ή γυναίκες.  Οι οποίοι αποκαλύπτονται σταδιακά από τα πόδια ως το κεφάλι. Σε κάθε γύρο, ο διαγωνιζόμενος καλείται να διώξει έναν παίκτη που βρίσκεται απέναντί του, φτάνοντας στην τελική δυάδα. Όταν γίνει αυτό, καλείται να βγάλει κι εκείνος τα ρούχα του, να μιλήσει μαζί τους face to face (γυμνοί εννοείται).  Στο τέλος να επιλέξει εκείνον ή εκείνη, με τον οποίο/α θα βγει ραντεβού.

Με άλλα λόγια έχουμε να κάνουμε με ένα dating από την ανάποδη.  Στο οποίο τα δύο άτομα έλκονται πρώτα από το γυμνό σώμα και στη συνέχεια γνωρίζουν τον άλλο καλύτερα. Στα μέχρι τώρα επεισόδια του Naked Attraction έχουν περάσει άτομα κάθε ηλικίας και σεξουαλικών προτιμήσεων.  Τα οποία δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να γδυθούν μπροστά από εκατομμύρια τηλεθεατές, προσπαθώντας να βρουν τον έρωτα.

Το καυστικό χιούμορ της παρουσιάστριας, Anna Richardson.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κάνει σκληρή κριτική στο περιεχόμενο του Naked Attraction.  Αλά και στο γεγονός ότι προβάλλεται αρκετά νωρίς στη βρετανική τηλεόραση (δέκα το βράδυ). Ωστόσο, τα νούμερα τηλεθέασης και το γεγονός πως ήδη τα δικαιώματα του ριάλιτι έχουν πουληθεί σε πολλες χώρες.  Όπως η Δανία, η Φιλανδία, η Ιταλία, η Νορβηγία και η Πολωνία, το καθιστούν ως ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών.

Και φυσικά όπως πολύ καλά φαντάζεσαι σε κάθε επεισόδιο συμβαίνουν σουρεάλ σκηνικά, αλλά και συζητήσεις στο πλατό. Σε αυτό βοηθάει και το καυστικό χιούμορ της παρουσιάστριας, Anna Richardson.

Τι είναι τελικά το Naked Attraction; Ίσως, ένα από τα χειρότερα-καλύτερα ριάλιτι που μπορείς να δεις.

ΠΗΓΗ: sports365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags