Facebook Pixel Δέσποινα Βανδή - Γιώργος Λιάγκας: Έριξε τη... βόμβα on air ο Λιάγκας για τη Βανδή: "Έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της; Είναι ο...;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-09-07 13:58:00

Έριξε τη... βόμβα on air ο Λιάγκας για τη Βανδή: "Έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της; Είναι ο...;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έριξε τη... βόμβα on air ο Λιάγκας για τη Βανδή: "Έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της; Είναι ο...;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 υπήρξε συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή και οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά σχολίασαν και το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.
 

Η Δέσποινα Βανδή κάθε Σαββατοκύριακο ταξιδεύει για την Κύπρο, όπου εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και τραγουδάει μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την αγαπημένη τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν πετάξει, με την Δέσποινα Βανδή να μιλάει για τους λόγους που δεν θα γίνει φέτος η συνεργασία με την Άννα Βίσση. Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει… αν υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Βέβαια, κανείς δεν θέλησε να του απαντήσει με τον παρουσιαστή του Πρωινού να συνεχίζει: «Εγώ ρώτησα κάτι απλό και εσύ μου το γείωσες! Αν έχει μπει νέος άντρας στη ζωή της, επειδή διαβάζω διάφορα… Είναι αυτός που ακούω; Δεν ξέρω κάτι από την ίδια, αλλά ξέρω. Είναι ωραία γυναίκα η Δέσποινα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags