Facebook Pixel Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Μήνυμα από Τατιάνα σε Ευαγγελάτο on air για τσακωμό τους - "Θα του δείξω αυτό το ΒΙΝΤΕΟ και θα..."
Life
| 2021-09-14 09:40:00

Μήνυμα από Τατιάνα σε Ευαγγελάτο on air για τσακωμό τους - "Θα του δείξω αυτό το ΒΙΝΤΕΟ και θα..."

Sportdog Team
Μήνυμα από Τατιάνα σε Ευαγγελάτο on air για τσακωμό τους - "Θα του δείξω αυτό το ΒΙΝΤΕΟ και θα..."

Απίθανη στιγμή στην εκπομπή της Στεφανίδου, που βρήκε την καλύτερη στιγμή για να στείλει ένα μήνυμα στον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Με γέλια μέχρι δακρύων σχολίασε στην εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου το περιστατικό με τον έντονο καβγά ενός ζευγαριού Ελλήνων στη Γερμανία.

Μετά από έντονη λογομαχία και βρισιές, ο άνδρας φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της γυναίκας, η οποία στη συνέχεια τον εμβόλισε δύο φορές με το όχημά της. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές σφοδρή κριτική για τον τρόπο που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς κοινωνικά ρεπορτάζ και σημαντικά θέματα, βρήκε αρκετά αστείο το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπαθεί να συμφιλιωθεί για χάρη των παιδιών του, και ξέσπασε σε γέλια.

Η ίδια μάλιστα, τόνισε ότι θα δείξει στον Νίκο Ευαγγελάτο το βίντεο με τον καβγά για να μην παραπονιέται από δω και πέρα όταν τσακώνονται: «Θα δείξω στον άντρα μου το βίντεο και θα του πω ”αγάπη μου μην έχεις παράπονο”! Αγία είμαι εγώ μπροστά της όταν τσακωνόμαστε, βλέπεις οι άλλες τι κάνουνε;» είπε στέλνοντας μήνυμα στον σύζυγό της…

Δείτε το επίμαχο ρεπορτάζ:

 

 

Χαμός on air: Καυγάς Νίκου Ευαγγελάτου με Υπουργό της κυβέρνησης-"Είμαι αφελής, τι λέτε τώρα;" (Vid)

 

Μπορεί κάποιοι να τον… γνώρισαν τα δύο τελευταία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την καθημερινή εκπομπή που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όμως πρόκειται για ένα δημοσιογράφο με τεράστια καριέρα τόσο στον έντυπο και στον ηλεκτρινό Τύπο όσο και στην τηλεόραση.

 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν… μάσησε τα λόγια του ούτε και φοβήθηκε να «τσακωθεί», εάν χρειάζεται σε live εκπομπή με κάποιον πολιτικό. Αυτό είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και με τον Χρήστο Στυλιανίδη, που είναι «εκλεκτός» του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θέση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

 

 

 

 

 

 

Ως γνωστόν ο δημοσιογράφος δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στην Κύπρο. Το παρακάτω βίντεο είναι πριν οκτώ χρόνια παραμονές εκλογών στη Μεγαλόνησο… Και στο τηλεοπτικό στούντιο ανάβουν τα αίματα μεταξύ του βουλευτή τότε Χρ. Στυλιανίδη και του Νίκου Ευαγγελάτου που τον πιέζει με ερωτήσεις σχετικά με το αν καταργήσει η κυβέρνηση τις απεργίες…

 

 

 

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3.25’’:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags