Facebook Pixel Big Brother: Το διόλου κατάλληλο πλάνο της ξανθιάς στο Big Brother - Την έριξαν στην πισίνα και την έγδυσαν (Vid)
Life
| 2021-10-08 09:40:00

Το διόλου κατάλληλο πλάνο της ξανθιάς στο Big Brother - Την έριξαν στην πισίνα και την έγδυσαν (Vid)

Sportdog Team
Το διόλου κατάλληλο πλάνο της ξανθιάς στο Big Brother - Την έριξαν στην πισίνα και την έγδυσαν (Vid)

O "Μεγάλος Αδερφός" κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την τηλεθέαση και τα... προκλητικά πλάνα του σκηνοθέτη, είναι μία σίγουρη λύση.

Big Brother: Μιχάλης Ευριπιώτης και Μαρία Αλεξόγλου ήταν το τελευταίο ζευγάρι στη δοκιμασία της εβδομάδας στο σπίτι του «Big Brother» και η αποστολή τους ήταν να στραγγίξουν κάποια εξαρτήματα που φορούσαν, μέσα σε ένα μεγάλο δοχείο με νερό, με στόχο να ανέβει η στάθμη και κάποια στιγμή να βγάλουν από το δοχείο ένα μπαλάκι.

Το καπάκι του δοχείου είχε τρύπες μέσα από τις οποίες θα έβγαινε το μπαλάκι. Λίγο πριν τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος, οι δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία.

Στο διάστημα του αγώνα που έδωσαν, καθώς έπρεπε να βουτήξουν τα εξαρτήματά τους στο νερό της πισίνας για να τα στραγγίξουν στα δοχεία, η Μαρία Αλεξόγλου χάρισε σε σκηνοθέτη και  τηλεοπτικό κοινό λήψεις… απείρου κάλλους.

Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ γυμνασμένη κοπέλα που μαζί με την Ανχελίτα και τη Σαμάνθα θεωρούνται τα πιο εvτυπωσιακά κ0ρμιά του «Big Brother».

Μετά τη δοκιμασία, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι για να τους ανακοινωθεί το έπαθλο, ενώ η Σαμάνθα έλεγε στη Βαρσάμη πως άκουσε κάποιους παίκτες να αναφέρουν ότι είναι ευκαιρία να ψηφιστούν όσοι δε συμμετείχαν στο αγώνισμα.

 

Πηγή: dailymedia.com.gr

 

Νέο ακατάλληλο πλάνο στο Big Brother - Χαμός στο κρεβάτι με το ζευγάρι - Τι "έπιασε" η κάμερα (ΦΩΤΟ)

 

Δεν χαρίζονται οι χρήστες του διαδικτύου στο ζευγάρι του «Big Brother», το οποίο για τους περισσότερους μόνο αληθινό δεν είναι.

 

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του GNTM, Παναγιώτη Πέτσα, και την Ανχελίτα οι οποίοι ήδη από την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» χάρισαν στο κοινό διόλου κατάλληλα πλάvα.

 

Οι δυο τους, έκαναν για ακόμα μία φορά το χατίρι στον σκηνοθέτη του ριάλιτι, ξαπλώvοντας στο κρεβάτι και κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα: να προκαλούν.

 

Όπως φαίνεται, οι δυο τους θα εξακολουθήσουν να ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτικά καθώς -είτε το πιστεύεται είτε όχι!- παραμένουν στην κορυφή της λίστας με τους πιο δημοφιλείς παίκτες.

 

Δείτε τους:
 

 

 

 

 

Ροζ αποκαλύψεις για Big Brother: Τέσσερις φορές σεξ τη μέρα… μπροστά σε όλους - ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο

 

Κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα του Μεγάλου Αδερφού καθώς μέσα στο σπίτι υπάρχουν κάμερες παντού ακόμα και μέσα στο μπάνιο.

 

Ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα δεν κρατιούνται και έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ. Μετά τα τρυφερά πλάνα πριν από μερικές μέρες όπου οι δυο τους είχαν κοιμηθεί μαζί ήρθαν και τα καυτά φιλιά μέσα στο μπάνιο. 

 

 

 

 

Στα πλάνα που προβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, είδαμε πως η τραγουδίστρια και το μοντέλο ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και είναι ασυγκράτητοι αδιαφορώντας για την κάμερα που τους... παρακολουθεί.

 

Τη Δευτέρα λοιπόν το βράδυ ήρθαν και νέες αποκαλύψεις, καθώς συμπαίκτες του ανέφεραν On camera πως τους ακούν και τους βλέπουν να κάνουν σεξ κάθε μέρα (τουλάχιστον τέσσερις φορές!) είτε στο μπάνιο είτε κάτω από τα σκεπάσματα.

 

Το ζευγάρι πάντως δεν μπορεί να το κρύψει και όπως θα δείτε και στα βίντεο παρακάτω, είναι ιδιαιτέρως… διαχυτικοί, κάθε στιγμή μέσα στο σπίτι!

 

Στο πρώτο βίντεο-ντοκουμέντο ακούστε την αποκάλυψη βόμβα για όσα γίνονται στο σπίτι και παρακάτω δείτε όσα... μπορούν να δείξουν οι κάμερες του Big Brother...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags