Facebook Pixel Sportdog.gr | Σασμος - Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα συναντηθεί με την Αργυρώ!
Life
| 2021-10-13 15:02:00

Σασμος - Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα συναντηθεί με την Αργυρώ!

Sportdog Team
Σασμος - Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα θα συναντηθεί με την Αργυρώ!

«Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη» και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, αποκαλύπτει η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στον «Σασμό», στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

«Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη, αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση…» έρχεται η ανατροπή. 

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας φέρνει ανατροπή στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. «Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις». Ωστόσο η Στέλλα παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη; «Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα».

Πώς βιώνει  η Ευγενία Σαμαρά την αναγνωρισιμότητα του Σασμού;  «Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι» απαντά. «Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags