Facebook Pixel Sportdog.gr | Μιχάλης Αεράκης: Ο ρόλος του παπά Μιχάλη στον Σασμό είναι καθοριστικός
Life
| 2021-10-14 10:04:00

Μιχάλης Αεράκης: Ο ρόλος του παπά Μιχάλη στον Σασμό είναι καθοριστικός

Sportdog Team
Μιχάλης Αεράκης: Ο ρόλος του παπά Μιχάλη στον Σασμό είναι καθοριστικός

Δεν είναι μόνο ο παπάς του χωριού, είναι ο εξομολόγος, ο ισορροπιστής, αυτός που γνωρίζει ολόκληρη την εικόνα, που μπορεί να συνθέσει ολόκληρο το παζλ.

«Ο ρόλος του παπά Μιχάλη στον Σασμό είναι καθοριστικός» λέει ο Μιχάλης Αεράκης, ο παπά Μιχάλης στον «Σασμό» του Alpha, στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή, «Super Κατερίνα».  «Το χωριό χαρακτηρίζεται από πολλά μυστικά κι ενοχές. Ο ρόλος του παπά Μιχάλη είναι αυτός του ακροβάτη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στις 2 αυτές αντιμαχόμενες οικογένειες, για να φέρει την ειρήνη, την αγάπη κι εν τέλει τον σασμό. Ο ρόλος του στην εξέλιξη της σειράς είναι καθοριστικός».

Ο παπά Μιχάλης… «είναι ευχάριστος, γλεντζές, θα πει τη μαντινάδα του, τα καλαμπούρια του, αλλά όταν είναι να μιλήσει για θέματα  τόσο λεπτά, για να μονιάσουν οι άνθρωποι, εκεί έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο» εξηγεί ο Μιχάλης Αεράκης. «Είναι αυτός που γνωρίζει τα μυστικά του χωριού μέσω της εξομολόγησης, η οποία είναι ιερή. Δεν αποκαλύπτεται ποτέ κανένα μυστικό που λέγεται  στην εξομολόγηση. Είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα. Και θα επέμβει, για να επέλθει ο σασμός».

Πώς αποκωδικοποιεί τον σασμό; «Ο σασμός είναι η υπέρβαση της αγάπης. Δεν είναι κάτι απλό. Και οι χειρισμοί είναι πολύ λεπτοί και μακροχρόνιοι. Απαιτείται πολύς χρόνος και λεπτοί χειρισμοί. Ο παπάς έχει αυτή την ικανότητα, γιατί είναι μέσα στα πράγματα, ζει στα σπλάχνα της τοπικής κοινωνίας, δεν τελειώνει ο ρόλος του με το δι ευχών. Από κει αρχίζει ο πραγματικός του ρόλος…».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags