Facebook Pixel Φάρμα 2: Συμφώνησε διάσημη και κουκλάρα τραγουδίστρια - Μαζί στο ριάλιτι και... τούμπανο ηθοποιός!
Life
| 2021-10-28 20:07:00

Φάρμα 2: Συμφώνησε διάσημη και κουκλάρα τραγουδίστρια - Μαζί στο ριάλιτι και... τούμπανο ηθοποιός!

Sportdog Team
Φάρμα 2: Συμφώνησε διάσημη και κουκλάρα τραγουδίστρια - Μαζί στο ριάλιτι και... τούμπανο ηθοποιός!

Τα κορίτσια αναμένεται να φέρουν τα πάνω-κάτω στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1

Η Φάρμα επιστρέφει στο πρόγραμμα του ANT1 με τον Σάκη Τανιμανίδη να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς ο ΑΝΤ1 θέλει το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ώστε να προλάβει να βγει στον αέρα πριν από το Survivor.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι όλοι οι διαγωνιζόμενοι, εκτός από μερικά όνομα που έχουν ακουστεί, όπως της Μέγκι Ντρίο, της Μαίρης Μηλιαρέση και του Σταμάτη Γαρδέλη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του διευθυντή του Zappit, Γιώργου Σκρομπόλα το οποίο παρουσίασε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Μega Καλημέρα”, υπάρχει και μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια που φαίνεται πως έδωσε τα χέρια για να μπει στη Φάρμα. O λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, η οποία εκτός απροόπτου, θα βρίσκεται στο ριάλιτι. Η Αγγελική Ηλιάδη είχε δεχτεί πρόταση από τον ΑΝΤ1 από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο, στην πορεία δεν τα βρήκαν στις λεπτομέρειες.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, εκτός από την εντυπωσιακή τραγουδίστρια, πρόταση για τη Φάρμα έχουν στα χέρια τους τόσο η Μαρία Καλάβρια όσο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags