Facebook Pixel Δέσποινα Βανδή - Άννα Βίσση: Σάλος με Βανδή! Ποιος... Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Φιλάει στο στόμα τη Βίσση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-11-10 09:20:00

Σάλος με Βανδή! Ποιος... Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Φιλάει στο στόμα τη Βίσση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σάλος με Βανδή! Ποιος... Ντέμης και ποιος Μπισμπίκης; Φιλάει στο στόμα τη Βίσση (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν και για ακόμα μία φορά... προκάλεσαν!

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή τους τελευταίους μήνες να… απασχολεί τα media για το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη νέα σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη, ωστόσο οι κάμερες την… έπιασαν να δίνει φιλιά με άλλη γυναίκα. Και μάλιστα δημόσια!

Αναφερόμαστε στην Άννα Βίσση, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη και δίνοντας ένα φιλί στο στόμα, απέδειξαν πως η μεταξύ τους κόντρα ανήκει στο παρελθόν και πλέον είναι… κολλητές.

Άγριο "κράξιμο" στη Βανδή από το MEGA: "Δεν γίνεται να γελάς στην κάμερα και στο αεροδρόμιο να..."

Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφοντας από τη Ρώμη με τον Βασίλη Μπισμπίκη εκνευρίστηκε μόλις είδε τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο να της κάνουν ερωτήσεις.

Λίγες ώρες αργότερα η τραγουδίστρια πήγε στο «Just the two of us» και εκεί ο Νίκος Κοκλώνης της αφιέρωσε ένα τραγούδι όλο νόημα με εκείνη να χαμογελάει πονηρά.

Η στάση της Δέσποινας Βανδή σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». «Δεν γίνεται το βράδυ στο J2US ο Νίκος Κοκλώνης να σου βάζει το amore amore και εσύ γελάς και χαίρεσαι και όταν σε ρωτάει μία συνάδελφος στο αεροδρόμιο να λες δεν πας καλά», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

«Εκείνη τη στιγμή έδειξαν αιφνιδιασμένοι, αλλά έχω την αίσθηση ότι η απάντηση της Δέσποινας ήταν χιουμοριστική. Ήταν πολύ έξυπνος ο τρόπος για να σπάσει ο πάγος. Από την άλλη, αναρωτιέμαι από τη στιγμή που έχει παίξει θέμα ότι αναχωρούν για Ρώμη, δεν υπήρχε κάποιος να τους ενημερώσει;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags