Facebook Pixel Survivor: Ανατροπή με το Survivor! Ποια Λιόλιου; Αυτή είναι η τραγουδίστρια που πάει στον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-12 09:20:00

Ανατροπή με το Survivor! Ποια Λιόλιου; Αυτή είναι η τραγουδίστρια που πάει στον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή με το Survivor! Ποια Λιόλιου; Αυτή είναι η τραγουδίστρια που πάει στον Άγιο Δομίνικο (ΦΩΤΟ)

Θα γίνει πανικός στην παραλία με την εκρηκτική της εμφάνιση και τα εντυπωσιακά προσόντα της. Φωνάρα και κορμάρα...
 

Τραγουδίστρια, χορεύτρια και κυρίως… εκρηκτική, η Νάγια είναι έτοιμη να πάρει τις βαλίτσες της και να ταξιδέψει στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο προκειμένου να δοκιμάσει τα όρια και τις αντοχές της στο Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, το πρωί της Πέμπτης, η Νάγια αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί συνεχώς ραντεβού με τον ΣΚΑΪ ώστε να αναλύσουν όλες τις παραμέτρους της συμμετοχής της στο reality επιβίωσης, Survivor.

Η Νάγια φέρεται να επιθυμεί να μπει οπωσδήποτε στο Survivor και γι’ αυτό κάνει συνέχεια ραντεβού με τον ΣΚΑΪ.

 

Τεράστια έκπληξη Ατζούν στο Survivor: Αυτός θα είναι ο νέος Τριαντάφυλλος - Πασίγνωστος τραγουδιστής

 

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πιστεύει ότι βρήκε τον νέο Τριαντάφυλλο και τον ψήνει για να πει το «ναι» για το Survivor.

 

O λόγος για τον Βαλάντη, με τον οποίο οι φήμες τον θέλουν σε ανοικτή γραμμή τελευταία. Ο τραγουδιστής δεν είναι αρνητικός, οπότε έχουμε πιθανότητες να επιτευχθεί τελικά το deal.

 

 

 

 

Το οικονομικό κέρδος από τα τηλεφωνήματα και τα sms στήριξης προς τον Τριαντάφυλλο που θα ήθελε να ξαναδεί ο Τούρκος παραγωγός. Μηνύματα τόσο από απλό κόσμο αλλά και τα οργανωμένα fan club του. Και ο Βαλάντης έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τριαντάφυλλο για να λέμε την αλήθεια.

 

Όχι μόνο στο μουσικό ρεπερτόριο, αλλά και ηλικιακά, μα και σαν προσωπικότητες. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι Ροδίτες και η Ρόδος στηρίζει το ριάλιτι επιβίωσης. Θα καταφέρει να γίνει η νέα «κότα με τα χρυσά αυγά» για την παραγωγή του Survivor; Ο Ατζούν πάντως θα το προσπαθήσει ως το τέλος.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags