Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Survivor: Ραντεβού με Ατζούν για Survivor - Στον Άγιο Δομίνικο γνωστή κουκλάρα από άλλο ριάλιτι (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-11-19 23:17:00

Ραντεβού με Ατζούν για Survivor - Στον Άγιο Δομίνικο γνωστή κουκλάρα από άλλο ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ραντεβού με Ατζούν για Survivor - Στον Άγιο Δομίνικο γνωστή κουκλάρα από άλλο ριάλιτι (ΦΩΤΟ)

Την... αποθεώσαμε από τη συμμετοχή της σε άλλο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, όμως τώρα είναι έτοιμοι να δώσει μάχες για την επιβίωσή της. Όλοι φυσικά περιμένουν να τη δουμε με μαγιό στην παραλία!
 

Η Σία Βοσκανίδου είναι μοντέλο τραγουδίστρια παίκτρια ριάλιτι όμως εμείς τι μάθαμε μέσα από την σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη! Ήταν η τελευταία σχέση του Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το τραγικό του θάνατο.

Η όμορφη και πανύψηλη δασκάλα που πέρασε και από το gntm διεκδικήσε την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου στο περσινό the bachelor όμως που δεν ήταν η τελική του επιλογή!

Η προβολή βέβαια που κέρδισε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αυτό της έδωσε την ώθηση ώστε να ανέβει στην πίστα και να γίνει τραγουδίστρια.

Το καλοκαίρι έκανε τα πρώτα της βήματα και εμφανίστηκε δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη στο αγαπημένο στέκι των βορείων προαστίων στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης το Εμπατή North!

Αφού πέρασε και από αυτό το στάδιο η νέα πρόκληση για την Αναστασία Βοσκανίδου ακούει στο όνομα survivor.

Η Σία Βοσκανίδου έχει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο Μαρούσι, στα γραφεία της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Ατζούν Ιλίτζαλι στην Ελλάδα, ώστε να συζητήσουν ανοιχτά το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο survivor.

Η πρόταση έγινε, ο σπόρος φυτεύτηκε το αν θα βρει γόνιμο έδαφος για να ευδοκιμήσει θα φανεί την επόμενη εβδομάδα

Πηγή: koolnews.gr

Τρεις βόμβες Ατζούν στο Survivor: Πασίγνωστος τραγουδιστής, παίκτρια του GNTM και διάσημη ξανθιά!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κύκλο του Survivor έχει ξεκινήσει και η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης ψάχνει να βρει τους παίκτες που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη τα κάστινγκ για τους «Μαχητές» και οι επαφές για τους «Διάσημους», με στόχο να δημιουργηθεί μια λίστα με αρκετά ονόματα, από τα οποία ο Τούρκος παραγωγός θα επιλέξει την τελική 20άδα.

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετά ονόματα επώνυμων αλλά δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στους μη επώνυμους παίκτες που θέλουν να είναι τόσο δυνατοί αγωνιστικά αλλά και ισχυροί ως προσωπικότητες.

Το προφίλ των παικτών που έχει προκριθεί είναι αυτό των έξυπνων και γρήγορων και όχι των ιδιαίτερα γυμνασμένων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με αρκετούς από αυτούς που λέμε έξυπνους παίκτες όπως ήταν ο Ορέστης Τσανγκ, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή μισθοφόρος, ο James Καφετζής ο Μάριος Πρίαμος κλπ.

Όσο για τους επώνυμους ακούγονται πάρα πολλά ονόματα. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πιθανά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Ο Βαλάντης ο τραγουδιστής δεν θα είναι σε αυτούς που θα ταξιδέψουν ούτε έπίσης η Κατερίνα Λιόλιου.

Αντίθετα μπορεί να δούμε τον Χρήστο Χολίδη, και υπάρχουν συζητήσεις με την Παρασκευή Κερασιώτη την τσιγγάνα του gntm. Η Παρασκευή δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλή αγωνιστικά, ωστόσο όπως απέδειξε και στο ριάλιτι μόδας, έχει μεγάλο κοινό!

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags