Facebook Pixel Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψη για Ιωάννα Τούνη - Σε γνωστό ριάλιτι με 50.000 ευρώ τον μήνα - Σοκάρει το συνολικό ποσό!
Life
| 2021-11-23 09:40:00

Αποκάλυψη για Ιωάννα Τούνη: Σε γνωστό ριάλιτι με 50.000 ευρώ τον μήνα - Σοκάρει το συνολικό ποσό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ιωάννα Τούνη: Σε γνωστό ριάλιτι με 50.000 ευρώ τον μήνα - Σοκάρει το συνολικό ποσό!

Το γνωστό μοντέλο έχει στα χέρια της μία απίστευτη πρόταση και μοιάζει πλέον πολύ δύσκολο να την αρνηθεί. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά...
 

Η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ότι θα πει το ναι στη μυθική πρόταση που φέρεται να της έκανε ο Ατζούν Ιλίτζαλι για 12,5 χιλιάρικα την εβδομάδα με εγγυημένους τους δύο πρώτους μήνες δηλαδή 100.000 ευρώ!

Κάθε μέρα οι θαυμαστές της αυξάνονται όλο και περισσότερο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά της ήταν τέταρτο στις αναζητήσεις του κόσμου για το 2020! Διόλου ευκαταφρόνητο κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι και πολύ εύκολο να το πετύχει κάποιος. Η Ιωάννα έγινε γνωστή από το σόου μόδας My Style Rocks.

Όμως έχει χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στο Instagram, που την κατατάσσει στις πιο επιτυχημένες Influencers της Ελλάδας.

Τώρα που όλα δείχνουν οτι θα πάει στο survivor θα έχουμε τη δυνατότητα για να την θαυμάζουμε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου 4 φορές την εβδομάδα!

Η Ιωάννα Τούνη θα λάβει 100.000 ευρώ και μετά τους δύο πρώτους μήνες 12.500 ευρώ για κάθε παραπάνω από βδομάδα που θα παραμένει στο ριάλιτι!

Στους ειδικούς όρους που έχει η Ιωάννα Τούνη θα είναι να έχει πλήρη ενημέρωση για τις επιχειρήσεις της μία φορά στις δέκα ημέρες περίπου με τηλεφωνική επικοινωνία από συνεργάτη που θα ορίσει η ίδια!

Τα οφέλη της Ιωάννας είναι από το survivor θα είναι τεράστια!

Θα επικαιροποιήσει έτσι κι αλλιώς τη δημοφιλία της, θα λάβει σίγουρα νέους followers και θα κερδίσει αρκετές επαγγελματικές προτάσεις μόλις βγει από αυτό!

Όσο για το οικονομικό είπαμε 100.000 εγγυημένα για τους δύο πρώτους μήνες και 12 500 την εβδομάδα! Αυτό σημαίνει ότι αν μείνει τέσσερις μήνες θα πάρει μετά το διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και άλλο ένα στην Αθήνα αφού θα βάλεις το ταμείο 200.000 ευρώ

Αν καταφέρει και κερδίσει το έπαθλο, χοντρικά μείνει 6-7 μήνες συν το έπαθλο τα χρήματα που θα κερδίσει θα είναι 500.000 ευρώ

Πηγή: koolnews.gr

"Χάλασε" κόσμο στο J2US η Τούνη - Κολασμένη εμφάνιση με διάφανο κορμάκι - Γυναικάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιωάννα Τούνη έκανε ακόμα μία καυτή εμφάνιση με σέξι κορμάκι στο J2US και ξεσήκωσε κριτές και κοινό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags