Facebook Pixel Sportdog.gr | Στο Παρίσι για ειδική μελέτη νέωνυλικών ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος
Life
| 2021-11-25 10:22:00

Στο Παρίσι για ειδική μελέτη νέωνυλικών ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Sportdog Team
Στο Παρίσι για ειδική μελέτη νέωνυλικών ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Στο Παρίσι βρέθηκε πρόσφατα ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος στα πλαίσια μιας εξειδικευμένης μελέτης σχετικά με τη δράση του υαλουρονικού στο πρόσωπο.

Ο κ.Χριστόπουλος, όντας expert εκπαιδευτής κορυφαίας, παγκόσμιας εταιρείας παραγωγής υαλουρονικών, βρέθηκε με χαρά ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους του σε μια πρωτοπόρο, άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική, ανατομική μελέτη και παρουσίαση της χρήσης ειδικού τύπου υαλουρονικών, που δίνουν εξειδικευμένες λύσεις στα χέρια του πλαστικού χειρουργού για φυσικό αποτέλεσμα.

Ο Δρ. Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής “AestheticAnaplasis” στην Αθήνα. Επίσης είναι επιστημονικός συνεργάτης της μεγαλύτερης διεθνούς εταιρείας στην αποκατάσταση μαλλιών “AdvancedHairStudios”, όπως επίσης έχει την τιμή & χαρά να κατέχει τη θέση του επιστημονικού διευθυντή στην “AdvancedPlasticSurgery&LaserClinic” στο Dubai.

Το πάθος του για την επιστήμη, η ευρυμάθειά του, η προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια, το ενδιαφέρον του για την έρευνα και την εξέλιξη νέων αποτελεσματικότερων & πιο ανώδυνων τεχνικών, οι ιατρικές του γνώσεις, η πολύχρονη πείρα του και οι επιτυχημένες επεμβάσεις που πραγματοποιεί, έχουν δημιουργήσει μια ευρεία ομάδα γυναικών και ανδρών από όλο τον κόσμο που του εμπιστεύονται τη βελτίωση της εμφάνισής τους, στην Ελλάδα και σε φημισμένες κλινικές πλαστικής χειρουργικής στο Dubai.

Στο Παρίσι για ειδική μελέτηυαλουρονικών ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος.    

Ο κ. Χριστόπουλος, όντας expert εκπαιδευτής κορυφαίας, παγκόσμιας εταιρείας παραγωγής υαλουρονικών, βρέθηκε με χαρά ανάμεσα σε άξιους συναδέλφους του σε μια πρωτοπόρο, άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική, ανατομική μελέτη και παρουσίαση της χρήσης ειδικού τύπου υαλουρονικών, που δίνουν εξειδικευμένες λύσεις στα χέρια του πλαστικού χειρουργού για φυσικό αποτέλεσμα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags