Facebook Pixel Sportdog.gr | Tο Πολυτελές Penthouse στο Λονδίνο διακοσμημένο από το γραφείο Sissy Feida Interiors!
Life
| 2021-11-24 07:16:00

Tο Πολυτελές Penthouse στο Λονδίνο διακοσμημένο από το γραφείο Sissy Feida Interiors!

Sportdog Team
Tο Πολυτελές Penthouse στο Λονδίνο διακοσμημένο από το γραφείο Sissy Feida Interiors!

Το γραφείο Sissy Feida Interiors δραστηριοποιείται έντονα με την κατασκευή, την ανακαίνιση και τον σχεδιασμό επαγγελματικών ή προσωπικών χώρων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εκτός από τις πολυτελείς κατοικίες, τους χώρους εστίασης και φιλοξενίας που έχει αναλάβει επιτυχημένα η γνωστή Interior Designer Σίσσυ Φειδά, προχώρησε και στην υλοποίηση ενός μεγάλου project στην καρδιά του Λονδίνου.

Το πολυτελές διαμέρισμα του υπερσύγχρονου κτιρίου Atrium στο κέντρο του Λονδίνου, αποτελεί ένα από τα εννέα ειδικά σχεδιασμένα διαμερίσματα που έχει ολοκληρώσει το γραφείο Sissy Feida Interiors, το οποίο πουλήθηκε στην τιμή των 12 εκατομμυρίων λιρών.

Στόχος της διακοσμητικής μελέτης του μοναδικού αυτού penthouse, ήταν να δημιουργηθεί ένας άνετος και πολυτελής χώρος με μια σύγχρονη αισθητική, χρησιμοποιώντας κλασικά στοιχεία και απλές γραμμές, συνδυασμένα με χρωματικές πινελιές και μοντέρνες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Έχει δοθεί έμφαση στον σχεδιασμό δυναμικών στοιχείων, όπως τα επιβλητικά κεφαλάρια στα υπνοδωμάτια, διατηρώντας πιο ήσυχες γραμμές γενικότερα στο χώρο. Η επιλογή γήινων αποχρώσεων και ζεστών υλικών όπως δέρμα και ξύλο δημιουργούν μια χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα από ένα εκλεπτυσμένo στυλ.

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram @sissyfeida ή επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για να διαμορφώσετε το χώρο σας με εξαιρετικό στυλ, προσθέτοντας τις προσωπικές σας πινελιές. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags