Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα... μαχαίρια Μαρίνα-Γιώργος Πατούλης - Απίστευτη "καρφάρα" σε εκπομπή - "Κλείσε την κάμερα" (vid)
Life
| 2021-12-30 15:25:00

Στα... μαχαίρια Μαρίνα-Γιώργος Πατούλης - Απίστευτη "καρφάρα" σε εκπομπή - "Κλείσε την κάμερα" (vid)

Sportdog Team
Στα... μαχαίρια Μαρίνα-Γιώργος Πατούλης - Απίστευτη "καρφάρα" σε εκπομπή - "Κλείσε την κάμερα" (vid)

«Ο κ. Περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το μέλλον μου; Αλήθεια;»

Ιδιαίτερη ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», ότανενημερώθηκε για τις δηλώσεις που έκανε για εκείνη ο πρώην σύζυγός της και Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούληας.

 

Ο κ. Πατούλης είχε δηλώσει ότι εκείνη τον συμβουλεύεται για κάθε κίνηση που κάνει και η ίδια, όταν το άκουσε, έβαλε τα γέλια και στη συνέχεια ζήτησε να κλείσει η κάμερα. «Αλήθεια; Μάλιστα», είπε αρχικά και συνέχισε λίγο αργότερα: «Να του ευχηθώ καλή χρονιά, να προχωρήσει καλά και να υλοποιήσει τους στόχους του, δεν έχω κάτι άλλο».

 

Ο δημοσιογράφος ανέφερε τη θέση του Γιώργου Πατούλη ότι ήταν καθοδηγούμενος για τη δημόσια εικόνα του από τη Μαρίνα Πατούλη κι εκείνη απάντησε: «Καθοδηγούμενος ο Περιφερειάρχης από τη θέληση της γυναίκας του; Είναι προκλητικό αυτό. Αλήθεια; Κλείσε λίγο την κάμερα. Δηλαδή καθοδηγήθηκε ή χειραγωγήθηκε από τη δική μου θέληση; Είναι άστοχες αυτές οι εκφράσεις. Και θεωρώ ότι δεν του κάνουν καλό στην πολιτική του εικόνα που είναι η πρώτη του προτεραιότητα».

 

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Ο κύριος περιφερειάρχης ήρθε στην εκπομπή σας για να κάνει δηλώσεις για το τι θα κάνω εγώ στο μέλλον; Αλήθεια; Εγώ του εύχομαι καλή πολιτική πορεία με τις φιλοδοξίες και τη στρατηγική που ακολουθεί επιτυχημένα μέχρι σήμερα. Το τι θα κάνω εγώ θα το ανακοινώσω σύντομα», επεσήμανε.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags