Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριο "πέσιμο" από Ηλιάδη σε Σκορδά και Λιάγκα - Αποκάλυψη για τις ερωτικές στιγμές της στη Φάρμα!
Life
| 2022-02-21 13:24:00

Άγριο "πέσιμο" από Ηλιάδη σε Σκορδά και Λιάγκα - Αποκάλυψη για τις ερωτικές στιγμές της στη Φάρμα!

Sportdog Team
Άγριο "πέσιμο" από Ηλιάδη σε Σκορδά και Λιάγκα - Αποκάλυψη για τις ερωτικές στιγμές της στη Φάρμα!

Υπήρχαν κι άλλα... απαογορευμένα πλάνα στο παιχνίδι με την διάσημη τραγουδίστρια, τα οποία όμως δεν είδαμε.

Η Αγγελική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το πρωινό» τη Δευτέρα για να μιλήσει για τη «Φάρμα», τη σχέση της που δημιούργησε στο ριάλιτι αλλά και για το θάνατο του πατέρα της.

Η τραγουδίστρια είχε ενημερωθεί μέσα στη «Φάρμα» πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η αντίδρασή της είχε σχολιαστεί από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά με εκείνη να ενοχλείται και να τους το λέει on air σήμερα που της δόθηκε η ευκαιρία.

«Εσείς έχετε εμπειρία από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός που προσωπικά δεν ήθελα να το θίξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω.

Αυτό όμως είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε. Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δε μπορώ να το κρύψω. Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Δε με πειράζει καθόλου τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου».

Με τη Φαίη Σκορδά να της απαντάει: «Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Πού να ξέρω ότι το γυρίσατε ξανά την ίδια σκηνή για μία αυθόρμητη αντίδραση. Φάνηκε σαν να το πήγατε στο repeat».

Με την Αγγελική Ηλιάδη να προσθέτει: «Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρα μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε… Δεν είναι όλες οι δύσκολες στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags