Facebook Pixel Sportdog.gr | Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Τα παθιασμένα φιλιά σε έξοδο και το... σκίσιμο στη φούστα! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-03-11 15:38:00

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Τα παθιασμένα φιλιά σε έξοδο και το... σκίσιμο στη φούστα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Τα παθιασμένα φιλιά σε έξοδο και το... σκίσιμο στη φούστα! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια βγήκε για να διασκεδάσει με τον σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» και εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια βγήκε για να διασκεδάσει με τον σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο «Teatro» και εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός. Όλο το βράδυ ήταν αγκαλιά με τα παθιασμένα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επιχειρηματία. «Έχω μια επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επέλεξα να επιβεβαιώσω τη σχέση μου με τον Βασίλη γιατί έτσι ένιωσα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση. Είναι κάτι καινούριο για μένα. Είναι κάτι ωραίο, κάτι που μου αρέσει. Δεν έχω αφήσει το σπίτι μου, έχω και πάρα πολλά πράγματα.

Αλλά, όπως όλοι οι άνθρωποι θέλουν να κοιμούνται και να περνάνε χρόνο με τον άλλον, το κάνω. Ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι πολύ ιερό για μένα. Έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια. Είναι 34 χρόνια παντρεμένοι οι γονείς, οπότε οι εικόνες που έχω για αυτό είναι ιδανικές. Οπότε αυτό υπάρχει στο DNA μου», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags