Facebook Pixel Ασημίνα Ουστάλλι: Αγνώριστη μετά τις πλαστικές
Life
| 2022-05-17 08:03:00

Αγνώριστη η Ασημίνα του Masterchef μετά τις πλαστικές - Δείτε πώς είναι σήμερα η κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αγνώριστη η Ασημίνα του Masterchef μετά τις πλαστικές - Δείτε πώς είναι σήμερα η κουκλάρα (ΦΩΤΟ)

Η ξανθιά μαγείρισσα έκανε κάποιες... διορθώσεις και η νέα της εικόνα είναι άκρως εντυπωσιακή!

Η Ασημίνα Ουστάλλι έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. Όταν πήρε μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής ήταν 24 ετών ενώ κατάγεται από την Αλβανία και έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα!

Η ξανθιά μαγείρισσα είχε απασχολήσει πριν μερικούς μήνες, όταν είχε ενημερώσει μέσω Social media για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και για τις πλαστικές που χρειάστηκε να κάνει. «Δεν έχω κάνει πλαστική μύτης. Είχα κάνει στο παρελθόν. Πριν ενάμιση χρόνο. Είχα κάνει δυο φορές χειρουργείο. Η μία πλαστική, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω. Και δεν πέτυχε. Και όλο αυτό το διάστημα υποφέρω πάρα πολύ, δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου. Πέρασε ένας χρόνος και έκανα πάρα πολλή υπομονή ώστε να μπορέσω να ξανακάνω χειρουργείο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να ψάχνετε και δύο και τρεις γιατρούς» είπε σε βίντεο στα stories της στο Instagram.

Το περασμένο καλοκαίρι μου δημιουργήθηκε πρόβλημα, δε μπορούσα να αναπνεύσω, πήγα σε παθολόγο και μου είπαν ότι έχω φύσημα στον πνεύμονα. Πήρα τρίμηνη κορτιζόνη. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα, δεν κοιμάμαι καλά το βράδυ, παίρνω συνέχεια χάπια και αγωγές, επίσης με πιάνουν κρίσεις πανικού. Δεν ξέρω αν φαίνεται στην κάμερα, αλλά έχω λακουβάκια» είχε πει στο Happy Day σε παλιότερες δηλώσεις της.

Το τελευταίο διάστημα όμως έχει επιστρέψει στα social και οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές

Η Ασημίνα έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη και μία επέμβαση για το διάφραγμα τα οποία δεν πήγαν και τόσο καλά με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί από όλη αυτή την περιπέτεια. Μάλιστα είχε σκεφτεί να κινηθεί και νομικά εναντίον του γιατρού για όλη την ταλαιπωρία που υπέστη. Εξαιτίας της ταλαιπωρίας και του χειρουργείου που δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, έχασε και κάποια κιλά τα οποία τελικά μόνο καλό της έκαναν.

Δείτε πώς είναι σήμερα!

 

Η κουκλάρα του Masterchef σε "καυτό" ΒΙΝΤΕΟ - Δείτε τη selfie που… άναψε φωτιές!

MasterChef: Η Ασημίνα Ουστάλλι, που συμμετείχε στο MasterChef 3 έδειξε πως και οι όμορφες παρουσίες γνωρίζουν από μαγειρική και μπορεί να μην ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού, κέρδισε όμως τις καρδιές όλων και ειδικά των ανδρών.

Τυχαία λοιπόν έπεσε το μάτι μας, σε ένα βίντεο στο YouTube το οποίο και δείχνει την Ασημίνα πιο «καυτή» από ποτέ!

Ο Youtuber με το όνομα Fredi, είχε βρεθεί σε παραλία στο Καβούρι όπου έβαζε κάποια challenge στους λουόμενους. Μέσα σε αυτούς έτυχε να είναι και η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αποδέχθηκε την πρόκληση κάνοντας squats, με την κάμερα να εστιάζει στο καλλίγραμμο κορμί της.

Στο βίντεο αυτή τη στιγμή υπάρχει μωσαϊκό που κρύβει το πρόσωπό της, όμως υπάρχει ακόμα ένα βίντεο από άλλον YouTuber, ακριβώς την ίδια μέρα χωρίς, κάτι που δείχνει πως ήταν ξεκάθαρα αυτή. Και στα δύο βίντεο, τα σχόλια για το σέξι κορμί της είναι... άπειρα.

Και εδώ μπορείτε να την δείτε στα 8:19

 

Ρίχνοντας πάντως και μία ματιά στο Instagram της, είδαμε ότι η Ασημίνα... παραμένει κουκλάρα!

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags