Facebook Pixel Sportdog.gr | Αγνώριστη η... Ματίνα Μανταρινάκη; Τι κάνει σήμερα και γιατί "εξαφανίστηκε" από την τηλεόραση (Vid)
Life
| 2022-05-18 12:25:00

Αγνώριστη η... Ματίνα Μανταρινάκη; Τι κάνει σήμερα και γιατί "εξαφανίστηκε" από την τηλεόραση (Vid)

Sportdog Team
Αγνώριστη η... Ματίνα Μανταρινάκη; Τι κάνει σήμερα και γιατί "εξαφανίστηκε" από την τηλεόραση (Vid)

H ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη.

Η Καλλιρόη Μυριάγκου μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση και εξήγησε τον λόγο που δε δίνει συχνά συνεντεύξεις.

H ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στο Breakfast @ Star.

Η Ματίνα Μανταρινάκη της σειράς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και συνήθως θα σε ρωτήσουν πράγματα για την προσωπική σου ζωή και δε μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από έναν ρόλο. Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι. Απλά θα ήθελα να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι πάλι κωμωδία. Πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητούν να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και να επαναλάβουμε το ίδιο πράγμα. Θα προτιμούσα να μου έρθει μία άλλη πρόταση, πιο ανατρεπτική, από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Γενικώς δεν υπάρχει φαντασία στον χώρο αυτών που γράφουν» ανέφερε η Καλλιρόη Μυριάγκου.

«Στην Ελλάδα δεν είμαστε και τόσο μεγάλη βιομηχανία για να ρισκάρει ο άλλος για να πάρει ένα πρόσωπο που το βλέπει κάθε μέρα, 30 χρόνια, και να θέλει να ρισκάρει πάνω του και να θέλει να το χρησιμοποιήσει σε κάτι άλλο. Είναι κι αυτό ένας λόγος που απέχω από την τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω και φέτος. Έχω πει όμως πολλά όχι, και πιστεύουν ότι δεν θέλω και δεν με παίρνουν τηλέφωνο» κατέληξε η Καλλιρόη Μυριάγκου.

Δείτε το απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags