Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο διπλός χωρισμός για Σκορδά-Λιάγκα, Κωστόπουλο-Μπαλατσινού, Καραβάτου-Κατσούλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2022-06-08 14:19:00

Ο διπλός χωρισμός για Σκορδά-Λιάγκα, Κωστόπουλο-Μπαλατσινού, Καραβάτου-Κατσούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο διπλός χωρισμός για Σκορδά-Λιάγκα, Κωστόπουλο-Μπαλατσινού, Καραβάτου-Κατσούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δούλεψαν μαζί στην τηλεόραση, αλλά τελικά και χωρίστηκαν στη δουλειά και χώρισαν ως ζευγάρια...

Τι συμβαίνει όταν το «σπίτι» σου το μεταφέρεις και στην δουλεία σου; Ζευγάρια που έκαναν τεράστια επιτυχία ως δίδυμα στην τηλεόραση, τη μουσική και τον κινηματογράφο αλλά δεν τα κατάφεραν το ίδιο καλά και στην προσωπική τους ζωή. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ζευγάρια που δοκιμάστηκαν στη ζωή και τη δουλεία αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν στο χρόνο.

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας

Το 2010 για πρώτη φορά ένα ζευγάρι στη ζωή συνεργάζεται μαζί και τηλεοπτικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είπαν την πρώτη τους «Καλημέρα» μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Αν και στην αρχή δίστασαν να πουν το ναι στην πρόταση που τους έγινε από το μεγάλο κανάλι τελικά η χημεία τους ήταν τόσο καλή που η επιτυχία δεν άργησε να έρθει.

Μετά από 9 χρόνια κοινή ζωής το ζευγάρι ανακοινώνει το χωρισμό του και ακολουθεί και το τηλεοπτικό τους διαζύγιο.

Το ζευγάρι που πάντα διατηρούσε καλές σχέσεις εντός και εκτός τηλεόρασης ενώθηκε ξανά τηλεοπτικά και μαζί παρουσιάζουν το «Πρωινό» του ANT1.

Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού

Το 2013 η Τζένη Μπαλατσινού και ο Γιώργος Κωστόπουλος ένωσαν τις δυνάμεις τους και ανέλαβαν τα ινία της πρωινής ζώνης του MEGA με την εκπομπή «Πρωινό μου». Παρά την ικανοποιητική  πορεία της εκπομπής το ζευγάρι ανακοίνωσε το διαζύγιο του μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και φυσικά με το τέλος της σεζόν ακολούθησε και το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη είχε αποκαλύψει ότι όταν παρουσίασαν το πρωινό ήταν ήδη έξι μήνες χωρισμένοι και δεν το ήξερε κανείς εκτός από τα τρία παιδιά τους.

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης

Έπειτα από 12 χρόνια κοινής ζωής η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους αλλά και της επαγγελματικής τους συνεργασίας. Λίγο πριν την ανακοίνωση τους διαζυγίου τους ο ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρίσει από την καθημερινή εκπομπή την «Φωλιά των Κούκου» που παρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου για 3 συνεχόμενες σεζόν, ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως ο λόγος της αποχώρισής του, η επιθυμία του ήταν να αφιερωθεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το 2014 και για δύο χρόνια το ζευγάρι βρέθηκε για πρώτη φορά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και το 2016 μεταφέρθηκε στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με μεγάλη επιτυχία.

Το 2017 ανέλαβαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του STAR και τέσσερα χρόνια μετά η Κατερίνα Καραβάτου αποχώρισε και πήρε μεταγραφή για το MEGA και την εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης

Αίσθηση προκάλεσε ο χωρισμός του πρόωρου τέλους του γάμου της Άννας Μπουσδούκου και του Σταύρου Ιωαννίδη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στη δουλεία.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2013 όταν εκείνη ανέλαβε τα ινία της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ. Η σχέση τους στην αρχή ήταν εξ αποστάσεως καθώς ο δημοσιογράφος ήταν ανταποκριτής στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα χρόνια μετά μετακόμισε στην Αθήνα και το 2017 παντρεύτηκαν στην Αντίπαρο. Ένα χρόνο μετά το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους, ενώ εκείνη άφησε την τηλεόραση και πλέον εργάζεται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags