Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ - Σακίρα: Η απόλυτη ανατροπή με Πικέ και Σακίρα - Ποιο από τους δύο έκανε την... απιστία
Life
| 2022-06-13 17:20:00

Η απόλυτη ανατροπή με Πικέ και Σακίρα - Ποιο από τους δύο έκανε την... απιστία

Sportdog Team
Η απόλυτη ανατροπή με Πικέ και Σακίρα - Ποιο από τους δύο έκανε την... απιστία

Μία νέα πληροφορία που κυκλοφόρησε στον ισπανικό Τύπο αλλάζει τα δεδομένα στο "ροζ σκάνδαλο" και το διαζύγιο του ζεύγους!

Στην αντεπίθεση περνά ο Ζεράρ Πικέ, βγάζοντας στη σέντρα τη Σακίρα για τις διαρροές περί κέρατου, οι οποίες οδήγησαν στον πολύκροτο χωρισμό τους έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, ακολουθώντας την τακτική των ποπ σταρ, άφησε να διαρρεύσει ότι αυτός και η Λατίνα τραγουδίστρια είχαν ανοιχτή σχέση.

Την είδηση έδωσε στην εκπομπή «Viva la Vida» του ισπανικού Telecincoο ο δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αβίλες, φωτογραφίζοντας ως πηγή του τον ίδιο τον Πικέ, αν και δεν μπορούσε να τον κατονομάσει. «Κάποιος πολύ πολύ κοντά στον Πικέ με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του» ανέφερε ο Αβίλες και πρόσθεσε ότι ο Πικέ ξαφνιάστηκε από την απόφαση της Σακίρα να χωρίσουν.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε καμία εμπλοκή στην κατάρτιση της ανακοίνωσης για τον χωρισμό τους, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί ότι η Σακίρα την έγραψε μόνη της και στη συνέχεια την εμφάνισε σαν κοινή δήλωση.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πέρασε στο ψητό λέγοντας ότι, σύμφωνα με την πηγή του, ο Πικέ και η Σακίρα είχαν κάνει ξεκάθαρη συμφωνία για τη σεξουαλική ζωή τους, καθώς αποφάσισαν να έχουν ανοιχτή σχέση. «Η συμφωνία τους ήταν “εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω”, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό» είπε ο Αβίλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags