Facebook Pixel Sportdog.gr | Survivor: Η Ναυσικά σε πλάνο που θα λιώσεις! Την αλείφουν με λαδάκι - Δεν υπάρχει το κορμί της (Vid)
Life
| 2022-06-24 09:40:00

Survivor: Η Ναυσικά σε πλάνο που θα λιώσεις! Την αλείφουν με λαδάκι - Δεν υπάρχει το κορμί της (Vid)

Sportdog Team
Survivor: Η Ναυσικά σε πλάνο που θα λιώσεις! Την αλείφουν με λαδάκι - Δεν υπάρχει το κορμί της (Vid)

Απο την στιγμή που γύρισε απο το Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και αφού έκανε μερικά ταξιδάκια για διασκέδαση και ξεκούραση απο τις κακουχίες του Άγιου Δομίνικου, έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι πλέον το όνομα της θα παίξει πολύ, αφού με την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ανέβασε στα ύψη την δημοτικότητα της, ειδικά με όλα αυτά τα πλάνα που μας χάρισε ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού.

Γιατί μπορεί να είναι κορμάρα, αλλά σαν παίκτρια του Survivor η πανέμορφη Ναυσικά δεν το είχε καθόλου. Απο αυτά που βλέπουμε όμως δεν νομίζουμε ότι την πολύ ένοιαξε, αφού τον σκοπό της τον πέτυχε.

Τώρα πλέον οι δουλειές της θα ανέβουν κατακόρυφα, αφού όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα την δεις να μαγεύει με τα εντυπωσιακά σωματικά της χαρακτηριστικά και φυσικά την ομορφιά της.

Εμείς βρήκαμε ένα απο τα stories που η Ναυσικά ανέβασε στο instagram προφίλ της, το οποίο βίντεο όπως θα δείτε αποδεικνύει γιατί θεωρείται ένα απο τα πιο δυνατά ονόματα της επικαιρότητας τον τελευταίο καιρό.

Απολαύστε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε ένα βίντεο φωτιά:

 

Πηγη: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags