Facebook Pixel Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Χάνεις τη μιλιά σου μαζί της...
Life
| 2022-06-29 09:40:00

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα τρελαθείς - Εικόνα που τα "σπάει" - Ανοίγει τα πόδια και... (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα τρελαθείς - Εικόνα που τα "σπάει" - Ανοίγει τα πόδια και... (ΦΩΤΟ)

Άλλη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου άφησε πίσω του Στάθης Σχίζας, πριν πάει στο Survivor και άλλοι θα συναντήσει όταν επιστρέψει, αφού στην διάσημη influencer έχουν συμβεί αρκετά πράγματα!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Στάθης Σχίζας προφανώς και είδε την αγαπημένη του να κερδίζει το just the two of us, τραγουδώντας ντουέτο με την Κατερίνα Λιόλιου. Προφανώς διαπίστωσε και ο ίδιος ότι έχει ωραία φωνή αλλά μέχρι εκεί, αφού λίγο αργότερα πήρε την απόφαση και έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο για να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης survivor!

Αυτά που δεν έχει δει ο Στάθης Σχίζας και δεν γνωρίζει, είναι ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι και video clip με τίτλο φώτα χαμηλά σε μία προσπάθεια να κατακτήσει και τις πίστες της νυχτερινής διασκέδασης.

Για τις ανάγκες βέβαια αυτής της προσπάθειας χρειάζονται ακόμα μερικά πράγματα και αυτά έχουν να κάνουν με τη γυμναστική, την κίνηση και το χορό!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει εξαντλητικές προπονήσεις με στόχο να βελτιώσει τη φυσική της κατάσταση, κάνει πρόβες χορού και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα, τουλάχιστον οπτικά στο σώμα της.

Η γυμναστική πέρα από την αύξηση της αντοχής αλλάζει εντυπωσιακά το σώμα και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σου δείχνει τις αλλαγές. Ανοίγει τα πόδια και σου δείχνει το six pack της. Δηλαδή τους κοιλιακούς της

Πηγή: Koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags