Facebook Pixel Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Σπάνια φωτογραφία! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μαγιό είναι κούκλα - Δείτε κορμί η μαγείρισσα!
Life
| 2022-07-02 11:52:00

Σπάνια φωτογραφία! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μαγιό είναι κούκλα - Δείτε κορμί η μαγείρισσα!

Sportdog Team
Σπάνια φωτογραφία! Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με μαγιό είναι κούκλα - Δείτε κορμί η μαγείρισσα!

Την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια πίσω από την κουζίνα και να μαγειρεύει σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Ήρθε η ώρα να την δούμε και στη θάλασσα...

Φυσικά και όταν ακούμε το όνομα της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το καλό φαγητό, άντε στην ξεφτίλα καμιά φανταστική συνταγή. Σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμαστε πως μπορεί να είναι η πιο γνωστή μαγείρισσα της Ελλάδας με μαγιό!

Σίγουρα δεν είναι μοντέλο και πολύ περισσότερο δεν θα την επιλέξει κάποιος για τα κάλλη της, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άσχημο και υποτιμητικό για εκείνη! Άλλωστε το ταλέντο της δεν είναι το σώμα της, αλλά η μαγειρική της τέχνη!

Μπορεί σχεδόν όλη την ημέρα να βρίσκεται πάνω από μία κουζίνα αλλά τελικά η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου κατάφερε να αδυνατίσει και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, στις οποίες η τηλεμαγείρισσα φοράει μόνο το μαγιό της, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να χάσει 17 ολόκληρα κιλά και αρκετούς πόντους χωρίς κόπο αλλά με… τρόπο!

Πως; Αρχικά έκανε δύο εβδομάδες αποτοξίνωση με πολλά φρούτα, λαχανικά, γιαούρτια και νερό και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα που της συνέστησε ο διατροφολόγος της.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έκοψε τελείως το λευκό ψωμί και τη ζάχαρη ενώ φροντίζει να προσθέτει το ελαιόλαδο πάντα στο τέλος του φαγητού της.

Η δίαιτά της βασίζεται στην κατανάλωση πρωτεΐνης αλλά επειδή η ίδια δεν είναι λάτρης του κρέατος επιλέγει ψάρια και θαλασσινά τα οποία συνδυάζει με βραστά λαχανικά ή φρέσκια ωμή σαλάτα.

Τώρα αν έχετε την απορία να την δείτε σε φωτογραφία όπου φοράει μαγιό μπορείτε να το κάνετε εδώ. Πραγματικά μας εντυπωσίασε! Εσάς;

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags