Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Δώρα Παντέλη: "Κολλημένος" ο Γιώργος Λιάγκας με Δώρα Παντέλη - Χαμός με τις φωτογραφίες - Θα... τρελαθεί η Φαίη!
Life
| 2022-08-05 09:00:00

"Κολλημένος" ο Γιώργος Λιάγκας με Δώρα Παντέλη - Χαμός με τις φωτογραφίες - Θα... τρελαθεί η Φαίη!

Sportdog Team
"Κολλημένος" ο Γιώργος Λιάγκας με Δώρα Παντέλη - Χαμός με τις φωτογραφίες - Θα... τρελαθεί η Φαίη!

Η πρώην αθλήτρια και νυν δημοσιογράφος της NOVA, δεν σταματάει να... βομβαρδίσει το Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες. Τι συνέβη όμως με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1;

Η 34χρονη Δώρα Παντέλη με ύψος 1,80, πρώην μπασκετμπολίστρια και νυν αθλητική δημοσιογράφος είναι λόγος όταν δημοσιεύει φωτογραφίες με μαγιό να πατάς το like.

Το ξέρει καλά ο Γιώργος Λιάγκας που ανέκαθεν του άρεσαν οι ψηλές γυναίκες! Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι σε κάθε φωτογραφία με μαγιό βρίσκουμε την δική του “καρδούλα”

Η Δώρα Παντέλη ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών και αγωνίστηκε σε οκτώ ελληνικούς συλλόγους. Ο μπαμπάς της ήταν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Τον Μάιο του 2019 έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε αγώνα μπάσκετ της Euroleague στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον μικρό τελικό του Final Four της Victoria και μόλις η τέταρτη γυναίκα σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο λογαριασμός της στο instagram είναι εκπληκτικός, οι θαυμαστές της αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και η ίδια ξέρει να τους κρατάει με τις εντυπωσιακές της φωτογραφίες, αφού δεν βλέπεις καθημερινά μια τέτοια κουκλάρα να φωτογραφίζεται όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω!

Είναι λόγος άλλωστε για να πατήσεις και εσύ το like όπως κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

 

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags