Facebook Pixel GNTM 5 - Βίκυ Καγιά: Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ από το GNTM: Η πυγμάχος, η μετεωρολόγος κι η γυμνή αλήθεια της Καγιά!
Life
| 2022-09-26 15:20:00

Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ από το GNTM: Η πυγμάχος, η μετεωρολόγος κι η γυμνή αλήθεια της Καγιά!

Sportdog Team
Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ από το GNTM: Η πυγμάχος, η μετεωρολόγος κι η γυμνή αλήθεια της Καγιά!

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε απόψε και μερικές ακόμη γυναίκες, οι οποίες είναι έτοιμες να κυνηγήσουν το όνειρό τους

Το GNTM 5 επιστρέφει απόψε (26/9) με το νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και φιλόδοξα μοντέλα που ευελπιστούν να κερδίσουν την κριτική επιτροπή.

Πρόσωπα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού έρχονται και θα τραβήξουν τα βλέμματα. Μία μετεωρόλογος έρχεται για να κάψει καρδιές και να κερδίσει τους κριτές με το ταπεραμέντο και την τσαχπινιά της. Την ίδια στιγμή, μία πυγμάχος που ασχολείται επίσης με το MMA αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ, αλλά τελικά οι κριτές αποφάσισαν ότι δεν κάνει για τον χώρο.

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα δούμε απόψε (26/9) και μερικές ακόμη γυναίκες, οι οποίες είναι έτοιμες να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας κι η Σοφία Χατζηπαντελή θα δείξουν για ακόμη μια φορά το “αυστηρό” πρόσωπό τους και θα κρίνουν ποιες γυναίκες έχουν τα προσόντα να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Το GNTM 5 επιστρέφει απόψε στις 21:00 στο STAR με τις auditions να συνεχίζονται κανονικά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags