Facebook Pixel Σοφία Αλιμπέρτη: Έτσι είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη - Αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά γιατί έφυγε από την τηλεόραση (Vid)
Life
| 2022-10-05 12:18:00

Έτσι είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη - Αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά γιατί έφυγε από την τηλεόραση (Vid)

Sportdog Team
Έτσι είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη - Αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά γιατί έφυγε από την τηλεόραση (Vid)

«Φλερτάρω με τη σκέψη να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά πίσω από τις κάμερες»

Η Σοφία Αλιμπέρτη άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην Πάρο στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή, τους έρωτες, την καριέρα και το πώς νιώθει σήμερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κοίτα τι ωραία που είναι εδώ, που γειώνεσαι νιώθεις άνθρωπος πάλι. Μόνιμα είμαι τα τελευταία τρία. Τα προηγούμενα χρόνια δηλαδή από το 2014 περίπου πάω και έρχομαι, το κάνω ξέρεις σιγά σιγά να εξοικειωθούν και τα παιδιά, γλυκά μαλακά μέσα σε αυτό θα. Κι εγώ ξέρεις να δω,  θα βαριέμαι, δεν θα βαριέμαι πώς θα είναι η ζωή μου η καθημερινότητά μου. Δεν βαριέμαι η αλήθεια είναι, δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα επίσης. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα εδώ, εγώ συνηθίζω να λέω ότι και το τίποτα έχει ποιότητα εδώ ενώ στην Αθήνα ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες στις πόλεις αυτές τις μεγάλες τέλος πάντων ενώ εδώ επιβάλλεται το νησί.

Αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου». Αν και έμενε Αθήνα όλοι θεωρούσαν πως είχε φύγει εδώ και πολλά χρόνια για την Πάρο.

Πώς το εξηγεί η ίδα; «Βγαίνουν όπως βγαίνουν και τόσα άλλα πράγματα ξέρεις για σένα για μένα για τον οποιονδήποτε άλλο. Κάποιος γράφει κάτι είναι και κάποιοι που αποφασίζουν να το πιστέψουν χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να ρωτήσουν ή να το διασταυρώσουν δεν ξέρω. Ζούσα στην Αθήνα δεν είμαι και πολύ κοινωνική, δεν κυκλοφορούσα δηλαδή η αλήθεια είναι και ίσως και για αυτό να έγινε και πιο πιστευτό».

Εξήγησε πώς αποφάσισε να ανοίξει μαγαζί στο νησί. «Έπρεπε κάτι να μπορώ να κάνω για να μην βαριέμαι γιατί βαριέμαι. Εμένα ένα πράγμα με τρομάζει, να ξέρεις δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δε με τρομάζουν πολλά πράγματα, με τρομάζει όμως το να μην είμαι δημιουργική, μου δημιουργεί πανικό. Γι’αυτό ήθελα να κάνω κάτι για να είμαι εδώ και αποφάσισα να ανοίξω ένα μαγαζί. Λάθος μεγάλο».

«Παράτησα την τηλεόραση και είπα θέλω να ζήσω. Δεν ζούσες γιατί δεν μπορούσες να πας σε μια παραλία και να ξεβρακωθείς γιατί ήταν ο παπαράτσι στο θάμνο. Δεν μου άρεσε αυτό, έχασαν τον εαυτό μου. Και μην ξεχνάς ότι το έκανα από 12 χρονών δηλαδή φτάνει».

Ενώ εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά σε άλλο ρόλο. «Φλερτάρω με τη σκέψη να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά πίσω από τις κάμερες».

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags