Facebook Pixel Γουάντα Νάρα: Τρελό "χουνέρι" από τη Νάρα στον Ικάρντι μετά τον χωρισμό!
Life
| 2022-10-29 22:58:00

Τρελό "χουνέρι" από τη Νάρα στον Ικάρντι μετά τον χωρισμό!

Sportdog Team
Τρελό "χουνέρι" από τη Νάρα στον Ικάρντι μετά τον χωρισμό!

Στα... μαχαίρια βρίσκεται το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι, που έχει απασχολήσει πολλάκις την επικαιρότητα, με τα καμώματα τόσο του άσου της Γαλατασαράι όσο και της ξανθιάς "σεξοβόμβας".

Στα μαχαίρια για 1.000.000 ευρώ είναι η Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους. Από τη στιγμή που απολύθηκε από μάνατζερ του ποδοσφαιριστή η εκρηκτική Αργεντίνα ζητάει να πληρωθεί για την τελευταία επιτυχία της σε αυτόν τον ρόλο.

Η Νάρα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», απαιτεί να της καταβληθεί η προμήθειά της για τη μεταγραφή του Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι το φετινό καλοκαίρι, με το ποσό να φτάνει τα 1.000.000 ευρώ. Η 35χρονη φέρεται ότι ζήτησε μετά επιτάσεως από την τουρκική ποδοσφαιρική ομάδα να καταβάλει το συντομότερο δυνατό τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της.

Ο Ικάρντι, όμως, σύμφωνα με τη «Hurriyet», κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην καταλήξουν στην «τσέπη της». Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ο 29χρονος Αργεντινός επιθετικός ανέφερε ότι η Γουάντα Νάρα δεν είναι πλέον μάνατζέρ του και απέρριψε το αίτημά της, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι νόμιμο.

Η «Hurriyet» αναφέρει ότι η Νάρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τα χρήματα δικαστικά όσο βρίσκεται στην Τουρκία μαζί με τα παιδιά της. Προ ημερών επέστρεψε εσπευσμένα στην Τουρκία από την Αργεντινή, όπου βρισκόταν για το γύρισμα ενός βιντεοκλίπ, το οποίο στάθηκε αφορμή για φήμες ότι τα έφτιαξε με τον τραγουδιστή που πρωταγωνιστεί σε αυτό.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags