Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη με Γουάντα Νάρα-Ικάρντι - Ερωτικό... τετράγωνο και ανατροπή στο διαζύγιο! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-11 18:08:00

Απίστευτη εξέλιξη με Γουάντα Νάρα-Ικάρντι - Ερωτικό... τετράγωνο και ανατροπή στο διαζύγιο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Γουάντα Νάρα-Ικάρντι - Ερωτικό... τετράγωνο και ανατροπή στο διαζύγιο! (ΦΩΤΟ)

Επανασύνδεση μετά από καιρό – Χώρισε και γύρισε στην πρώην του...

Επανασύνδεση στη σόουμπιζ για γνωστό ζευγάρι μετά από καιρό. Εκείνος χώρισε και επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του.

Κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα, ισπανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι τα… έφτιαξαν ξανά, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν ήταν οι εραστές τους που τους έφεραν και πάλι κοντά.

Πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι ο ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι είχε προχωρήσει στην προσωπική ζωή του. Εμφάνιζαν, μάλιστα, την εκρηκτική Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν σαν τον νέο έρωτά του.

Είχαν προηγηθεί ρεπορτάζ εφημερίδων της Λατινικής Αμερικής σύμφωνα με τα οποία κατά την επίσκεψη της Νάρα στη γενέτειρά της Αργεντινή είχε ερωτική περιπέτεια με τον 22χρονο ράπερ L-Gante.

Τώρα η «Marca» έρχεται να υποστηρίξει ότι λίγο αφότου επέστρεψε στην Τουρκία, όπου ζουν τα παιδιά της, η Νάρα τα βρήκε ξανά με τον Ικάρντι και ότι πλέον όλα είναι «μέλι, γάλα» μεταξύ τους. Ως απόδειξη εμφανίζει το γεγονός ότι οι δυο τους εθεάθησαν να κάθονται δίπλα δίπλα στις κερκίδες στον αγώνα της Γαλατασαράι. Πλέον όλοι κρέμονται από τα χείλη του μοντέλου και του ποδοσφαιριστή για μια επίσημη επιβεβαίωση ή διάψευση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags