Facebook Pixel Μαρία Κορινθίου: Το σέξυ ατύχημα που την "τσάκισε" δημόσια
Life
| 2022-11-25 08:08:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Έκαναν… τσακωτή δημόσια τη Μαρία Κορινθίου να κάνει σεξ στη φύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ! Έκαναν… τσακωτή δημόσια τη Μαρία Κορινθίου να κάνει σεξ στη φύση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανές "ατύχημα" για την διάσημη και εντυπωσιακή ηθοποιό, η οποία αποφάσισε να ζήσει τη βραδιά της τολμηρά, αλλά δεν της βγήκε σε καλό!

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην «τραπεζαρία» του Θέμη Γεωργαντά και της εκπομπής After Dark και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αποκάλυψε το παρασκήνιο από το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν να κινηθεί νομικά για την κόρη της, Ηλέκτρα.

Παράλληλα, η συνέντευξή της έγινε και άκρως… ερωτική και αποκαλυπτική.

Σε σχετική ερώτηση για την πιο αστεία ή ντροπιαστική που έχει ζήσει εν ώρα της ερωτικής πράξης, η Κορινθίου αποκάλυψε πως όταν ζούσε στην Αμερική, αποφάσισε με τον σύντροφό της να κάνουν σεξ εκτός σπιτιού, στη φύση και τους έκαναν… τσακωτούς!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο ΒΊΝΤΕΟ μετά το 9.30’:

 

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου

Το πρωινό

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου και πρόσθεσε: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

«Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».

Για τις προτάσεις που τις γίνονταν επί χρόνια για την παρουσίαση εκπομπών η Μαρία Κορινθίου και το πώς έφτασε σήμερα να πει το ναι, τονίζει: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».

 

Ο σύζυγος και η κόρη της

«Έχω περάσει από το στάδιο του πολύ θυμού, της οργής, του παραπόνου, τώρα είμαι στη φάση δεν τα ακούω καν. Έχω κινηθεί σε αρκετά θέματα νομικά σε θέματα που αφορούσαν το παιδί. Κινηθήκαμε νομικά ήταν ήμουν έγκυος, το κερδίσαμε. Έχω κινηθεί νομικά σε μηνύματα που μου έχουν έρθει στο Intagram, απειλητικά και σεξιστικά, είναι τρομακτικά. Έχουν βρεθεί όλοι αυτοί και έχουν καταθέσει. Και για το περιστατικό που μου συνέβη έξω από το σπίτι. Και τώρα βρίσκομαι για μια υπόθεση στα δικαστήρια, η οποία αφορά τον εργασιακό χώρο», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Με τον Γιάννη είμαστε 15 χρόνια μαζί, ουσιαστικά όμως την Ισμήνη την κάμαμε αμέσως. Στο πρώτο μας ραντεβού επέμενε πολύ. Τον σκάναρα και επειδή ήταν πολύ διεκδικητικός και αυτό έδωσα αυτή την ευκαιρία. Το πρώτο ραντεβού έγινε στο σπίτι του. Τότε ήμουν σε σχέση αλλά ούτε ο Γιάννης ήταν μόνος του. Δεν με άφηνε να φύγω από το σπίτι».

Η συγκίνησή της για την Μάρθα Καραγιάννη

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε και στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη και συγκινημένη δήλωσε: «Την κυρία Μάρθα την λάρεψα και την λατρεύω. Της είχα πολύ μεγάλη αδυναμία. Με στήριξε πάρα πολύ και ξέρω ότι με αγάπησε και αυτή. Με αγκάλιασε πολύ, είχε έρθει στην παράσταση και μάλιστα της άρεσε πολύ.

«Την κυρία Μάρθα… Τι να πω για την κυρία Μάρθα… Ναι, ήταν η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Ήταν τσαμπουκάς, για αυτό και μου θύμιζε πολύ τον χαρακτήρα μου. Τσαμπουκάς, αντράκι πολύ, μαγκάκι και πολύ αξιοπρεπής σαν γυναίκα. Και θυληκό, Θεέ μου τι θηλυκό. Υπέροχος άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags