Facebook Pixel Δέσποινα Βανδή: ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και κουκλάρα η Δέσποινα Βανδή στο J2US - Θύμισε εποχές "Δύο Ξένων" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)
Life
| 2022-11-27 09:54:00

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και κουκλάρα η Δέσποινα Βανδή στο J2US - Θύμισε εποχές "Δύο Ξένων" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ και κουκλάρα η Δέσποινα Βανδή στο J2US - Θύμισε εποχές "Δύο Ξένων" (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μετά το κοντό, αγορέ μαλλί, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με καστανό καρέ και όπως φάνηκε εντυπωσίασε και σόκαρε ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό και τους φανατικούς χρήστες του Twitter!

Σοκ προκάλεσε στο Twitter για ακόμη ένα βράδυ Σαββάτου η Δέσποινα Βανδή με την εμφάνισή της να θυμίζει παλιές εποχές, τότε που υποδυόταν τη Χαρούλα στους “Δυο Ξένους”. Οι αντιδράσεις των τηλεθεατών.

Το Just the 2 of Us επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (26/11) μέσα από τη συχνότητα του Alpha και για ακόμη μια φορά επιφύλασσε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ανατρεπτικά acts, λαμπερές παρουσίες αλλά και εκπλήξεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και σε αυτό το live εντυπωσιακή είσοδο, τραγουδώντας “έχω μάτι” και υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή του μουσικού show, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή.

Και μπορεί κάθε Σάββατο οι εμφανίσεις του παρουσιαστή και των κριτών να αποτελούν θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές και όχι μόνο παρέες, αυτή τη φορά ωστόσο την παράσταση έκλεψε και πάλι η Δέσποινα Βανδή και το νέο της hair look.

Μετά το κοντό, αγορέ μαλλί, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με καστανό καρέ και όπως φάνηκε εντυπωσίασε και σόκαρε ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό και τους φανατικούς χρήστες του Twitter, καθώς θύμισε παλιές εποχές, τότε που υποδυόταν τη Χαρούλα στους “Δύο Ξένους” και πόζαρε για το εξώφυλλο του δίσκου της “Δέκα Εντολές”.

 

 
 
 

J2US: Τα σχόλια στο Twitter:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags