Facebook Pixel Sportdog.gr | Γνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια χωρίς εσώρουχα στο Κολωνάκι - Αποκαλυπτική η πρώην Survivor!
Life
| 2022-11-30 09:40:00

Γνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια χωρίς εσώρουχα στο Κολωνάκι - Αποκαλυπτική η πρώην Survivor!

Sportdog Team
Γνωστή Ελληνίδα πήγε για ψώνια χωρίς εσώρουχα στο Κολωνάκι - Αποκαλυπτική η πρώην Survivor!

Της αρέσει να προκαλεί και ξέρει να το κάνει καλά. Γι’ αυτό άλλωστε ο Ατζούν την είχε επιλέξει και στο Survivor...

Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας πήγηε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία όμως απέφυγε να φορέσει τα περιττά ρούχα.

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer τολμάει για ακόμα μια φορά να παίζει τρελό παιχνίδι πάνω στην άκρη του νήματος και να αναστατώνει τόσο τα μηχανάκια του instagram αλλά και όλους τους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά τόνισε το πλούσιο μπούστο της κι όχι μόνο!

Δείτε τη:

 

Σάλος με παίκτρια του Survivor - Στην πισίνα με μικροσκοπικό στρινγκ, σχεδόν γυμνή - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το όνομα της έχει γίνει κάτι σαν θρύλος στα social media και πολύ περισσότερο στο instagram. Η Ασημίνα Ιγγλέζου θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί η Βασίλισσα του Ελληνικού instagram.

Το κοινό γνώρισε την Ασημίνα μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor στο οποίο μάλιστα όσο καιρό έκατσε χάρισε απίστευτα πλάνα απο τις παραλίες του νησιού ειδικά με το κόκκινο μαγιό της.

Εμείς ήμασταν από τους πολύ φανατικούς θαυμαστές του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram και συνεχίζουμε να είμαστε ακόμα και σήμερα αφού η Ασημίνα είναι ένας απο τους ανθρώπους που σε μαγνητίζει σε ότι κάνει….και το κάνει και καλά!

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και σήμερα όταν θα δείτε το παρακάτω βίντεο της

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags