Facebook Pixel O Τόνυ Δημητρίου με την 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του στα μπουζούκια
Life
| 2022-12-15 09:20:00

Στα μπουζούκια ο Τόνυ Δημητρίου με την 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του - Κούκλα ηθοποιός! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Στα μπουζούκια ο Τόνυ Δημητρίου με την 20 χρόνια μικρότερη σύντροφό του - Κούκλα ηθοποιός! (ΦΩΤΟ)

Την μάθαμε πέρυσι από το Survivor, ωστόσο πλέον την έχουμε δει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο Instagram σε εντυπωσιακές φωτογραφίες...

Ο έρωτάς τους φουντώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Μια νέα, πολύ όμορφη γυναίκα έχει μπει στη ζωή του Τόνυ Δημητρίοαπό τα μέσα του καλοκαιριού. Η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου είναι η καινούργια σύντροφος του πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς του Star «Τρία μίλια», με το ζευγάρι να πραγματοποιεί κοινές εξόδους χωρίς να κρύβει τα συναισθήματά του.

Απόδειξη; Όπως διαβάσαμε στην Espresso, πριν από μερικά βράδια οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στα μπουζούκια, συγκεκριμένα στο Fever, όπου βρέθηκαν για να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα που παρουσιάζουν εκεί ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα.

Η Στεφανία, η οποία έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ξεκίνησε την πορεία της στη showbiz ως μοντέλο το 2011, παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Playmate, δίχως ωστόσο να κερδίσει κάποιον τίτλο. Στη συνέχεια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, παίρνοντας μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, όπως «7 ζωές», «Οι δρόμοι του χιονιού» και «Εγώ, η Αργώ», αλλά και στα γνωστά σίριαλ «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» και «Οι συμμαθητές».

Το ευρύ τηλεοπτικό κοινό τη συνάντησε επίσης τον περασμένο χειμώνα σε διάφορα έπαθλα επικοινωνίας του «Survivor», καθώς εκείνη την περίοδο η Στεφανία βρισκόταν σε σχέση με τον συμμετέχοντα στο reality Λάμπρο Κωνσταντάρα. Λίγο καιρό μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου από Αγιο Δομίνικο, πάντως, οι δυο τους χώρισαν.

Στα μέσα του φετινού καλοκαιριού η όμορφη ηθοποιός άρχισε να κάνει την εμφάνισή της στα social media του Τόνυ Δημητρίου, με τον Κύπριο πρωταγωνιστή να τη χαρακτηρίζει σε αναρτήσεις του «partner in crime». Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δικτύωσης μια σειρά από χιουμοριστικά βίντεο, στα οποία η χημεία τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί και στην ιδιαίτερη πατρίδα του Τόνυ, με τα κυπριακά μέσα να γράφουν ότι «ο Δημητρίου έφερε στην Κύπρο τη νέα του σύντροφο για να τη γνωρίσει στους δικούς του».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Gkournelou (@stefania_gkournelou)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Gkournelou (@stefania_gkournelou)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags