Facebook Pixel GNTM: Τι... μπάλα παίζουν τα μοντέλα που έφτασαν στον τελικό του GNTM - Απόψε η μεγάλη νικήτρια
Life
| 2022-12-23 13:45:00

Τι... μπάλα παίζουν τα μοντέλα που έφτασαν στον τελικό του GNTM - Απόψε η μεγάλη νικήτρια

Sportdog Team
Τι... μπάλα παίζουν τα μοντέλα που έφτασαν στον τελικό του GNTM - Απόψε η μεγάλη νικήτρια

Σήμερα ο Μεγάλος Τελικός στο Star!

Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου, η Αλεξία Τράικο είναι οι τρεις φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 5!

Μια μελαχρινή, μια ξανθιά, μια κοκκινομάλλα, τρία εντελώς διαφορετικά, μεταξύ τους, μοντέλα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μόνο στην κορυφή του GNTM 5! Και οι τρεις κάνουν την ίδια ευχή: να κατακτήσουν τους περισσότερους βαθμούς από τους κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου, Γιώργο Καράβα και από το τηλεοπτικό κοινό, σε Ελλάδα και Κύπρο και να γίνουν το Greece’s Next Top Model!

Τρία εντυπωσιακά μοντέλα που εντυπωσίασαν από την αρχή του διαγωνισμού και μάλιστα... έπαιξαν και μπαλίτσα σε υψηλό επίπεδο. Και δεν «τρολάρουμε», καθώς υπήρξε επεισόδιο όπου τα κορίτσια έπρεπε να κάνουν μια φωτογράφιση μόδας, η οποία θα έπρεπε να είναι προσαρμοσμένη στο ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, έπρεπε να αναπαραστήσουν, όσο πιο ρεαλιστικά γινόταν φυσικά, πέντε ποδοσφαιρικές φάσεις, σε μόνο πέντε κλικ από τον φωτογράφο Χρήστο Θεολόγη. Οι εμφανίσεις τους ήταν απίθανες ενώ τις εντυπώσεις είχε κλέψει η coach Mary Vitinaros.



Μπορείτε ΕΔΩ να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο που γυρίστηκε στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης και Όλα τα επεισόδια GNTM μπορείτε να τα βρείτε εδώ με ένα ΚΛΙΚ!

Στον λαμπερό τελικό του GNTM 5 λοιπόν, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50, οι τρεις φιναλίστ θα δώσουν στην Τελευταία Δοκιμασία μια επική, μοντελική μάχη με ανατροπές και μεγάλο ενδιαφέρον. Μαρίτα, Βικτώρια και Αλεξία θα κάνουν γύρισμα για ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου θα φλερτάρουν με το ιδανικό της νίκης που προβάλλεται μέσω ενός προτζέκτορα, τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ και θα πρέπει να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν. Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάσσεται με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό!  

 

Η ψηφοφορία του κοινού, σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζεται και λίγο πριν το τέλος της ημέρας, όταν και θα έχουμε την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM 5!  

Η ανακοίνωση της νικήτριας θα γίνει στο στολισμένο πλατό της ετυμηγορίας, σε live μετάδοση!

Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!
 

Μπορούμε να δούμε τον τελικό στην τηλεόραση του Star και μέσω live streaming ΕΔΩ

 

Δείτε το trailer της Παρασκευής και πιάστε θέσεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags