Facebook Pixel Έτσι βάζουν χρώμα στη ζωή τους! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-03-10 20:09:00

Έτσι βάζουν χρώμα στη ζωή τους! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έτσι βάζουν χρώμα στη ζωή τους! (ΦΩΤΟ)

Τι κοινό έχουν η Ελένη Μενεγάκη, η Όλγα Φαρμάκη και η Ευαγγελία Αραβανή, πέρα από το γεγονός ότι μαγνητίζουν τα αντρικά βλέμματα; Ένα κοινό μυστικό, που δεν είναι και τόσο μυστικό. Ο sportdog χώνει τη μουσούδα του στο χώρο της μόδας!

Είναι το must have αξεσουάρ που ξετρελαίνει τις γυναίκες. Τα πολύχρωμα βραχιολάκια της Σοφίας Δριστέλα γίνονται ανάρπαστα και εξελίσσονται σε ...talk of the town στον χώρο της μόδας.

Έχουμε δει να στολίζουν τα χέρια (αλλά και τους λαιμούς, ως κολιέ) διάσημων κυρίων της ελληνικής showbiz, όπως της Ελένης Μενεγάκη (η οποία ουσιαστικά τα καθιέρωσε), της Ναταλίας Γερμανού, της Νάντιας Μπουλέ, της Έλενας Παπαβασιλείου, της Μαρίας Κορινθίου, της Κατερίνας Καινούργιου, της Όλγας Φαρμάκη, της Ευαγγελίας Αραβανή, της Αθηνάς Οικονομάκου, της Εύης Φραγκάκη της Τατιάνας Στεφανίδου και πολλών άλλων.

Εκτός φυσικά από το δέρμα, το καουτσούκ ή το σκοινί και τα έντονα χρώματα, όπως το κίτρινο, το πράσινο και το ροζ, οι δημιουργίες έχουν επάνω τους και κάποια κρεμαστά: πετρούλες, πεταλούδες, καρδιές, σταυρούς, ματάκια, ακόμα και νεκροκεφαλές για πιο ροκ εμφανίσεις. Παράλληλα, είναι και οικονομικά, ώστε να φοριούνται πολλά βραχιόλια μαζί στο ένα χέρι όλες τις ώρες της ημέρας.

Στην νέα ανοιξιάτικη σειρά της, η Σοφία εμπνεύστηκε από το περίφημο έθιμο με τα ασπροκόκκινα βραχιολάκια του Μαρτίου, που, σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, φορούν τα μικρά παιδιά για να μην καούν από τον ήλιο.

Αναζητήστε τις αυθεντικές δημιουργίες της Σοφίας Δριστέλα στο Facebook και στη σελίδα "Τα βραχιολάκια της Σοφίας" για να βάλετε χρώμα στη ζωή σας! Για την ώρα, πάρτε μια πρώτη ιδέα από το φωτογραφικό αφιέρωμα του sportdog...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags