Facebook Pixel ΈΞΑΛΛΗ η Χατζίδου στο Instagram για την ήττα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-03-12 17:45:00

ΈΞΑΛΛΗ η Χατζίδου στο Instagram για την ήττα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

ΈΞΑΛΛΗ η Χατζίδου στο Instagram για την ήττα της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ το σχόλιο που έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, μετά το τέλος του αγώνα, προκαλώντας την αντίδραση των followers της και των Παναθηναϊκών.

Στα… «κίτρινα» βάφτηκε η Ελένη Χατζίδου μετά τον δεσμό της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άκη Σοϊλέδη!

Η τραγουδίστρια, έδωσε το «παρών» στον χθεσινό αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά… απογοητεύτηκε τόσο από την έκβαση του αγώνα, που βγήκε στο Instagram και υποστήριξε σθεναρά την… ΑΕΚ, λέγοντας:


«Είσαι δεν είσαι ΑΕΚ, μετά από τον σημερινό αγώνα οφείλεις τουλάχιστον να παραδεχτείς ότι σ΄αυτή την ομάδα δεν αξίζει να είναι β΄εθνική, και ότι η ανωτερότητα των παικτών της απέναντι στους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εμφανής!!! Αυτά τα ολίγα! Καληνύχτα σας!»


Όπως είναι φυσικό, αυτό το μήνυμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τους followers της, με άλλους να συμφωνούν μαζί της και άλλους να της τα «χώνουν», λέγοντας:


«Κάποτε στο Frangelico τριφυλλάρα φώναζες!».

Μάλιστα η τραγουδίστρια, έπιασε και κουβέντα με ένα άλλο follower της, αναλύοντας τα χθεσινά επεισόδια!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΛΟΓΟΣ:





Να σημειώσουμε, πως η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι με τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ τους τελευταίους τρεις μήνες περίπου, ενώ δεν κρύβει τον έρωτα της, δηλώνοντας ότι είναι καλά και ευτυχισμένη!

Οι δυο τους μάλιστα προ ημερών έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση, ενώ χθες η Ελένη Χατζίδου τον στήριξε από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags