Facebook Pixel Νέο «μαργαριτάρι» της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν θέλω εγχώριο, θέλω… ελληνικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2015-07-09 17:06:00

Νέο «μαργαριτάρι» της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν θέλω εγχώριο, θέλω… ελληνικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο «μαργαριτάρι» της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν θέλω εγχώριο, θέλω… ελληνικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει; Όχι πάντα. Τι είπε η γνωστή και αγαπημένη Άντζελα Δημητρίου, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, για τα προϊόντα που εισάγονται στη χώρα.

Το σχόλιό της για τις πολιτικές εξελίξεις, τον συνωστισμό των πολιτών και συνταξιούχων στις τράπεζες και τα ΑΤΜ και τα εισαγόμενα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ έκανε η Άντζελα Δημητρίου.

ADVERTISEMENT

Μιλώντας στο Star, η γνωστή τραγουδίστρια, είπε:

"Σαν έντιμος πολίτης λέω, ότι περνάμε δύσκολα, αλλά είναι για καλό μας, αυτό που γίνεται. Αρκετά αντέξαμε τα τελευταία πέντε χρόνια, μας ταλαιπώρησαν πάρα πολύ και πρέπει κάποια στιγμή, να αγαπήσουμε την Ελλάδα, την Ελλάδα την οποία δεν αγαπήσαμε ποτέ. Την Ελλάδα που έχει τα πάντα κι εμείς την Ελλάδα δεν την αγαπήσαμε. Αρκετά μας έχουν εκμεταλλευτεί και αρκετά  μας έχουν πικράνει. Κάποια στιγμή πρέπει να ορθοποδήσουμε".

 

 

"Εγώ στεναχωριέμαι και λυπάμαι με αυτούς τους ανθρώπους, σε ένα ΑΤΜ που λιποθυμάνε και πέφτουν κάτω, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να το περάσουμε αυτό για να βάλουμε μυαλό. Πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε Έλληνες, πρέπει να γίνουμε Έλληνες. Τέλος του μήνα έρχεται ξένος d.j. να παίξει στη Μύκονο. Γιατί να έρθει ξένος d.j; Δεν έχουμε Έλληνες;"

"Με νοιάζει εμένα που πάω στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορώ να βρω ζάχαρη για τη μάνα μου. Δεν γουστάρω τα ξένα προϊόντα λοιπόν. Προτιμώ τα ελληνικά. Δεν μπορεί να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα, το ελληνικό. Δεν γουστάρω το εγχώριο, δεν θέλω να πάρω το κρέας το εγχώριο, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μου από το χωριό μου", είπε.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags