Facebook Pixel Ο σουπερλιγκάτος άσος και η ξανθιά παρουσιάστρια!
Life
| 2015-07-19 19:44:00

Ο σουπερλιγκάτος άσος και η ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο σουπερλιγκάτος άσος και η ξανθιά παρουσιάστρια!

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής, διατηρεί δεσμό με Ελληνίδα κουκλάρα της τηλεόρασης. Δείτε και φωτογραφίες...

Πολλές φορές η ελληνική showbiz «συναντιέται» με το ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι βλέπουμε όμορφες κοπέλες, να καταλήγουν στην αγκαλιά γνωστών ποδοσφαιριστών.

Αυτό το σενάριο φαίνεται πως επαληθεύτηκε και σε αυτή την ιστορία, καθώς το πιο hot ζευγάρι των τελευταίων ημερών, είναι ένας γνωστός άσος της Σούπερ Λιγκ με μία ξανθιά παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης!

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον Μιχάλη Σηφάκη που σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, διατηρεί δεσμό με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto, το φημολογούμενο ζευγάρι εθεάθη πριν από περίπου ένα μήνα σε γνωστό εστιατόριο. Ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται πως προσπαθούν να κρατήσουν όσο γίνεται κρυφή τη σχέση τους.
Παράλληλα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό YOU, ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Μιχάλη Σηφάκη με την ίδια να αποφεύγει να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο, τηρώντας την επιλογή που έχει κάνει εδώ και αρκετά χρόνια σχετικά με όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη...

Δείτε την Ντορέττα!
 


*** Κάγκελο η ρώγα της Ματσούκα, στον γάμο της αδερφής της! Κλικ για φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags