Facebook Pixel Ήξερε ο Αγουέρο για τη φούντα της γιαγιάς του; (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-03 19:45:00

Ήξερε ο Αγουέρο για τη φούντα της γιαγιάς του; (ΦΩΤΟ)

Ήξερε ο Αγουέρο για τη φούντα της γιαγιάς του; (ΦΩΤΟ)

Το «Κον-troll και σουτ» έκανε ρεπορτάζ για την οικογενειακή υπόθεση που απασχολεί τον Αργεντινό παιχταρά. Παιδικό τραύμα έχει ο επιθετικός της Σίτιι λόγω του εθισμού της γιαγιάς του.

Εντάξει το ξέρουμε, ότι οι Λατινοαμερικάνοι είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα, αλλά τέτοια είδηση δεν την περιμέναμε. Στις περιπέτειες που έχει με τη Δικαιοσύνη η γιαγιά του Σέρχιο Αγκουέρο αναφερόμαστε. Δεν ξέρουμε, αν τα μάθατα, αλλά σε έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι της βρέθηκαν όπλα και διακόσια γραμμάρια μαριχουάνας! Ναι καλά διαβάσατε! Η γιαγιά το λιβάνιζε καλά το σπίτι στο οποίο μεγάλωσε ο Αργεντινός παιχταράς της Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια σόι πάει το βασίλειο, που λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός. Γιατί στο παρελθόν είχε εμπλακεί ξανά το όνομα της οικογένειας για υπόθεση ναρκωτικών, αφού ανάλογη κατηγορία είχε αντιμετωπίσει και η θεία του.

Φαντάζεστε δηλαδή, τί θα γινόταν στα οικογενειακά τραπέζια. Το τσιγαριλίκι θα πήγαινε σύννεφο, πάνω από το γιουβέτσι της γιαγιάς και τη σπανακόπιτα της θείας. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη «Κον-troll και σουτ» ο Αγουέρο έχει μεγάλο παράπονο και ψυχικό τραύμα από τη γιαγιά του, λόγω του εθισμού της στη φούντα. Εντάξει έσπρωχνε λιγάκι κανένα γραμμαριάκι στον κοσμάκι, για να βιοποριστεί, αλλά είναι και αρρωστάκι η γυναίκα. Το σκάει συχνά πυκνά μέσα στη μέρα. Δείτε τί ανακάλυψε η στήλη από μία παλιά συνομιλία της γιαγιάς με τον εγγονό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags