Facebook Pixel Αυτή είναι η εξήγηση! Να γιατί τράκαρε το πούλμαν του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-23 09:50:00

Αυτή είναι η εξήγηση! Να γιατί τράκαρε το πούλμαν του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή είναι η εξήγηση! Να γιατί τράκαρε το πούλμαν του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στήλη «Κον-troll και σουτ» ανακάλυψε γιατί συνέβη το ατύχημα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Από τα ξεκαρδιστικότερα απρόοπτα του ντέρμπι των «αιωνίων» ήταν το ατύχημα που συνέβη κατά την έλευση της αποστολής του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Η αστυνομία δύο ώρες πριν τη σέντρα είχε κλείσει όλες τις οδούς πίσω από τη θύρα 11, για την ασφάλεια των «ερυθρόλευκων».

Την ώρα που το πούλμαν πήγε να στρίψει από την οδό Κυριακού στην Τσόχα, ο αστυνομικός οδηγός του περιπολικού που ηγούταν της πομπής έκανε όπισθεν, χτύπησε την μπροστινό μέρος του λεωφορείου και έσπασε τον προφυλακτήρα του.

Όλοι απόρησαν γιατί συνέβη αυτό και πως αφαιρέθηκε ο αστυνομικός και έκανε όπισθεν. Η αλήθεια κρύβεται στο ασφαλίτικο αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ.

Αυτά τα παλιά Citroen Xsara της ελληνικής αστυνομίας έχουν μία ιδιαιτερότητα! Αυτά τα αυτοκίνητα η όπισθεν μπαίνει σαν την πρώτη ταχύτητα. Δεν κάνουμε πλάκα! Προσέξτε, δεν κουμπώνει και μπαίνει ην πρώτη, όπως συμβαίνει σε πολλά αυτοκίνητα, αλλά πρέπει να χειριστείς τον λεβιέ προσεκτικά, για να βρεις την όπισθεν.

Οπότε ο αστυνομικός πάνω στη βιασύνη του, νόμιζε ότι έβαλε την πρώτη, γκάζωσε να φύγει μπροστά και είδε το αμάξι να κάνει την αντίθετη εντολή, από αυτήν που του έδωσε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags