Facebook Pixel Sportdog.gr | Παραγγείλαμε το Meat Free Burger για να δούμε ματσάρα και πάθαμε την πλάκα μας!
| 2019-11-05 12:11:00

Παραγγείλαμε το Meat Free Burger για να δούμε ματσάρα και πάθαμε την πλάκα μας!

Sportdog Team
Παραγγείλαμε το Meat Free Burger για να δούμε ματσάρα και πάθαμε την πλάκα μας!

Εμείς τολμήσαμε και τρελαθήκαμε! Εσύ ακόμα; 

Είναι γνωστό ότι τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα στη στρογγυλή θεά, στο πλούσια θέαμα, αλλά και την έντονη αγωνιστική δράση που προσφέρουν οι αγώνες ποδοσφαίρου σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.

Η φάση, ως γνωστόν, είναι καναπές, φαγητό και μπάλα, με την κούραση όλης της εβδομάδας να... σβήνει με το πρώτο σφύριγμα του αγώνα.

Η παρέα έρχεται, η τηλεόραση δυναμώνει και η ώρα της κρίσης έρχεται!

Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η απόφαση για το τι θα παραγγείλουμε ώστε να αρχίσει ο μαραθώνιος της μπάλας.

Αυτή τη φορά όμως η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολευτήκαμε αρκετά και πήραμε την καλύτερη απόφαση που θα μπορούσαμε.

Η πρόταση να δοκιμάσουμε το καινούργιο Meat Free Burger από τα Goody’s Burger House, πέφτει στο τραπέζι και όλοι κοιταζόμαστε μεταξύ μας.

Όλοι μας κάπου το είχαμε ακούσει, οι περισσότεροι ήταν εκείνοι που το είχαν δοκιμάσει και το σύστησαν ανεπιφύλακτα.

Μα τι είναι όμως αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό και περιζήτητο; Η απάντηση είναι απλή και θα σας το αναλύσουμε παρακάτω...

Το νέο Meat Free Burger αντικαθιστά το μπιφτέκι με το πρωτοποριακό προϊόν Garden Gourmet Incredible Burger και σχεδιάστηκε με βάση ένα ιδιαίτερης διατροφικής και γευστικής αξίας "μπιφτέκι", το οποίο είναι 100% vegan καθώς παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά.

Η μεγάλη καινοτομία των Goody’s Burger House προσφέρεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή και παρότι κατατάσσεται στην κατηγορία των classic burgers, τα πλούσια συστατικά του μπιφτεκιού σε συνδυασμό με την υπόλοιπη προιοντική σύνθεση δημιουργούν μια άκρως χορταστική επιλογή.

Αξίζει να το δοκιμάσει κανείς, έστω και από περιέργεια, γιατί δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις κλασικές και αγαπημένες γεύσεις των burgers που έχουμε συνηθίσει. Και μέσω των Goody’s Burger House σε όλη τη χώρα, είναι πλέον διαθέσιμο παντού και μάλιστα σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες εναλλακτικές.

Εμείς πάντως το δοκιμάσαμε και σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα προκειμένου να απογειώσει και τα δικά σας... ποδοσφαιρικά Σαββατοκύριακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags