Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψωρίαση: Κάθε πράγμα θέλει τον ειδικό του - Ώρα για να το ξεκαθαρίσουμε!
| 2020-08-05 11:15:00

Ψωρίαση: Κάθε πράγμα θέλει τον ειδικό του - Ώρα για να το ξεκαθαρίσουμε!

Sportdog Team
Ψωρίαση: Κάθε πράγμα θέλει τον ειδικό του - Ώρα για να το ξεκαθαρίσουμε!

Είναι πολλά θέματα στη ζωή που πρέπει να λέγονται όπως είναι, όπως πρέπει, για να μπορούν να δοθούν σε αυτά λύσεις. Χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να το "κουράζουμε", γενικώς. 

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί κάποιος να θέσει τη βάση της αλλαγής, να γίνει αισόδοξος ότι για όλα υπάρχουν λύσεις, να το... ξεκαθαρίσει!

Γιατί κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα με την εμφάνισή του αν "επιτρέπει" στον περίγυρό του να τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία ή ακόμα και να τον αποφεύγει.

Ένα τέτοιο ζήτημα είναι η ψωρίαση.  

Πάμε από τα εντελώς βασικά, λοιπόν:

α) Η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική! Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο που μπορεί να βρεθεί σε έξαρση, αλλά επιδέχεται θεραπεία και έτσι μπορεί να περιοριστεί ο αντίκτυπος στην ψυχολογία του πάσχοντα καθώς και στις σχέσεις του με τον περίγυρό του. Μην επιτρέπεις, πια, να σε κοιτάζουν λες και έχεις κάτι μεταδοτικό ή κάτι από το οποίο δεν μπορείς να απαλλαγείς! 

β) Με τη σωστή θεραπεία και τις τακτικές επίσκεψεις στον δερματολόγο, που αποτελεί τον καλύτερο σύμβουλο για την ψωρίαση, υπάρχει λύση και είναι εδώ! Τώρα! 

Ας μη γελιόμαστε, δεν υπάρχει "μη ιατρική λύση" που μπορεί να σε απαλλάξει από την ψωρίαση! Μπορεί, μάλιστα, τέτοιες λύσεις που δεν έχουν την σφραγίδα της Ιατρικής, να δημιουργήσουν κόπωση, παραίτηση, από ένα πρόβλημα που τελικά μπορεί να λυθεί αποτελεσματικά. Oι τακτικές επισκέψεις στον δερματολόγο θα βοηθήσουν να απαλλαγείς από τα συμπτώματα της ψωρίασης.

Γιατί η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική, αφορά εμάς και μόνο και φυσικά, μπορούμε να βρούμε τον σωστό τρόπο για την ξεπεράσουμε! Πάντα, όμως, σε συνεργασία με κάποιον ειδικό και όχι μόνοι μας! Εσύ το δέρμα σου θα το εμπιστευτείς σε κάποιον ειδικό ή θα δώσεις λύση μόνος σου;

Μίλησε σήμερα με τον δερματολόγο και βρείτε μαζί τη θεραπεία που θα σου δώσει τη λύση!

Υπάρχουν νέα φάρμακα που κατευνάζουν τα συμπτώματα και την έξαρση, τα σημάδια, σε πολύ μεγάλο βαθμό - Υπάρχουν λύσεις, είναι καινούργιες, και πολύ αποδοτικές. Απλώς δεν τις έχεις δοκιμάσει ακόμα, για αυτό βασανίζεσαι. 

Ενημερώσου τώρα για την ψωρίαση και διάφορα ζητήματα γύρω από αυτήν (όπως η διατροφή και η διαχείριση του άγχους) και μην παραιτείσαι: Υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Για να έχεις δέρμα απαλλαγμένο από συμπτώματα! Με σωστή θεραπεία και τακτικές επισκέψεις στον δερματολόγο σου. Γιατί κάθε πράγμα θέλει τον ειδικό του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags