Facebook Pixel Sportdog.gr | Το concept store Graffito σας περιμένει για τις γιορτινές σας αγορές!
| 2020-12-15 20:40:00

Το concept store Graffito σας περιμένει για τις γιορτινές σας αγορές!

Sportdog Team
Το concept store Graffito σας περιμένει για τις γιορτινές σας αγορές!

Το πρωτοποριακό concept store Graffito έβαλε τα γιορτινά του και προσαρμόστηκε στις νέες συνθήκες ,δημιουργώντας το δικό του  e-shop και facebook shop. Πλέον, έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα online αλλά και μέσω click away.Το Graffito έχει θέσει, φυσικά, ως προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια της υγείας των πελατών και του προσωπικού του, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, χωρίς, όμως, να χαθεί η μαγεία που προσφέρουν οι χριστουγεννιάτικες αγορές.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα, έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού ,στον χώρο του shopping, στην πόλη μας και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα που έχουν συλλεγεί προσωπικά από τον ιδιοκτήτη σε αγορές απ’ όλον τον κόσμο τα οποία αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό.

Από σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, παιδικά ρούχα, προϊόντα ομορφιάς ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Απολαύστε, λοιπόν την ομορφιά των γιορτών και κάντε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας μοναδικά και εκλεκτά δώρα μέσα από την μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρει το Graffito.

Πληροφορίες:
Σόλωνος 34, Κολωνάκι

Τηλ. 210 3608936

Site:www.graffito.gr

E-shop:https://eshop.graffito.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/graffito.gr/

Το concept store Graffito σας περιμένει για τις γιορτινές online και click away αγορές σας

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags